Magnet – för dig som arrangerar konferenser och kick-offer.

Magnet är det lättanvända och smidiga eventverktyget för dig som arrangerar konferenser och kick-off.

Med Magnets som eventverktyg skapar du enkelt och snabbt en anmälningssida för din konferens eller kick-off. Du får ordning och reda och slipper harva i Excel och få anmälningar via e-post. Har du flera olika programpunkter eller aktiviteter så är det inget problem, du kan sätta upp obegränsat med val. Vegetarisk kost eller Gluten är också viktig information att få ta del av som arrangör av en konferens t.ex.

Nå dina deltagare snabbt genom SMS, checka in dem med mobil-app, tar du betalt finns flera olika betallösningar inbyggt. Få koll på anmälda, gästlista och avanmälningar i vårt enkla administrationsverktyg.

Vid behov kan du koppla på Paloma, vårt verktyg för nyhetsbrev.

Skapa din anmälningssida till konferensen eller kick-offen redan i dag!

Välkommen till Magnet! 

Skapa ditt gratiskonto nu!

SKAPA DITT EVENT NU!

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!

Lämna följande fält tomt
LÄS MER