Event management med Magnet

Magnet är det lättanvända och smidiga verktyget för dig som arbetar med event management. Oavsett vilka slags event du hanterar hjälper Magnet dig spara tid, bli effektivare och inte minst erbjuda gästerna en bättre helhetsupplevelse.

Du tar lätt fram en snygg eventsida för anmälningar, skickar inbjudningar och kopplar på färdiga betallösningar. Arrangerar du ett gratisevent så funkar det förstås också bra med Magnet.

Vem har anmält sig, vem har betalt och vem har avanmält sig? Det får du omedelbar överblick över. Checka in gästerna med vår eventapp i mobilen, så har du också koll på vilka som är på plats.

Magnet är fyllt med smarta funktioner som vi har utvecklat tillsammans med våra kunder. Bland annat en mängd biljettyper, såsom Early Bird, tidsstyrda biljetter, rabattkoder och rabatterade biljetter. Behöver du snabbt få ut information till dina gäster finns möjlighet till sms-utskick.

Det här är event management på en pinne

Support ingår – med nöjdhet på 97 procent.

Koppla gärna på verktyget Postman för nyhetsbrev och du har en helhetslösning.

Skapa din eventsida här.

Välkommen till Magnet!

SKAPA DITT EVENT NU!

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!

Lämna följande fält tomt