Magnet - verktyg för Event management

Magnet är det lättanvända och smidiga verktyget för dig som arbetar med Event Management

Oavsett vilket slags event du arbetar med hjälper dig Magnet att spara tid och bli effektivare. Dessutom blir dina gästers upplevelser mycket bättre. Du gör lätt en snygg eventsida för anmälningar och kopplar på färdiga betallösningar. Har du ett gratis event så funkar det så klart bra med Magnet också.

Du får snabb överblick vem som anmält sig, vem som betalt vem som avanmält sig. Du kan skicka snygga inbjudningar och läsa av/checka in gästerna med vår eventapp i mobilen.

Magnet är fyllt med smarta funktioner, som vi har utvecklat tillsammans med våra kunder. Bland annat en mängd biljettvarianter, såsom Early Bird, tidsstyrda biljetter, rabattkoder och rabatterade biljetter.

Behöver du snabbt få ut information till dina gäster finns möjlighet till sms-utskick.

Supportnöjdhet på 97 procent ingår, och upp till 100 deltagare/år är kostnadsfritt. 

Koppla gärna på Paloma, vårt verktyg för nyhetsbrev och du har en helhetslösning.

Skapa din kostnadsfria eventsida och i dag!

Välkommen till Magnet!

Få vårt nyhetsbrev

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!

Lämna följande fält tomt