Magnet för nätverksträffar och affärsmingel

Magnet är det lättanvända och smidiga verktyget för dig som arrangerar nätverksträffar och affärsmingel, och behöver hjälp med gästanmälningar, administration och bokningar.


På bara någon minut ...

... skapar du din anmälningssida på bara någon minut, och med hjälp av verktyget får du snabbt en god överblick på vem som har anmält sig, vilka som har betalat och eventuella avbokningar.


Du väljer själv

Magnet är flexibelt och samtliga fält som dina gäster kan fylla i är fullt ändringsbara. Du bestämmer vilken information du vill ha in från dina gäster.

Du kan välja att fakturera själv eller använda våra färdiga betallösningar för fakturatjänst eller kortbetalning. Och du! Magnet fungerar lika bra om ditt arrangemang är kostnadsfritt.

För vem?

  • För dig som arrangerar nätverksträffar
  • För dig som vill skapa en egen nätverksträff
  • För dig som arrangerar affärsmingel
  • för dig som arrangerar festmingel

Koppla på Paloma, vårt verktyg för nyhetsbrev.


Magnet är fyllt med smarta funktioner ... 

... som vi har utvecklat tillsammans med våra kunder. Bland annat en mängd biljettvarianter, såsom Early Bird, tidsstyrda biljetter, rabattkoder och rabatterade biljetter.

Genom vår sms-funktion når du snabbt ut med bekräftelser och annan information. Till det har vi en supportnöjdhet på 97 procent, och upp till 100 inbjudna är kostnadsfritt. Allt det här och mycket mer ingår.

Skapa ett gratiskonto redan nu!

Välkommen till Magnet!

SKAPA DITT EVENT NU!

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!

Lämna följande fält tomt
LÄS MER