Biljettförsäljning på nätet – smidiga mobilbiljetter

Biljettförsäljning på nätet blir smidigt med hjälp av verktyget Magnet. Det har aldrig varit enklare att skapa och sälja egna biljetter till dina evenemang. Du tar själv kontroll över försäljningen av dina mobilbiljetter, och behöver inte betala provision till någon annan leverantör.

Du sätter snabbt upp en sida för din biljettförsäljning. Namnge dina biljetter, prissätt dem och ange moms. Rör det sig om ett paket lägger du till vad som ska ingå i biljettpriset; exempelvis en bok eller hotellnatt. Du bestämmer själv vilka uppgifter du vill att köparen ska uppge.

Skapa egna biljetter med olika sorters rabatt, till exempel för den som är tidigt ute (early-bird-biljett), och distribuera rabattkoder för till exempel VIP-biljett. Du kan dessutom tidsstyra olika biljettyper och ställa in specifika tidsintervall när de är till salu. Arrangerar du ett populärt evenemang där biljetterna snabbt går åt kan du också sätta upp en kölista.

Du får kort sagt ett flexibelt och bra biljetthanteringssystem.

Exempel på funktioner för biljetthantering som ingår:

✔ Använd app för att checka in

✔ Early Bird biljetter

✔ Rabatt och rabattkod, på en eller flera biljetter

✔ Tidsstyrda biljetter, till salu endast vissa tider eller datum

✔ Lägg till erbjudanden på din biljett till exempel inträde + en bok

✔ Kostnadsfria biljetter

✔ Välj uppgifter på köparna

✔ Möjlighet till reservplatser vid slutsålt


Kom igång direkt: registrera dig och prova utan kostnad. Du är alltid välkommen att
kontakta vår support vid frågor och funderingar.

SKAPA DITT EVENT NU!

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!

Lämna följande fält tomt