Magnet betyder mycket för Dalarna Business

"Vi är väldigt nöjda med helhetslösningen som Paloma erbjuder med Magnet. Framförallt håller företaget en mycket hög servicenivå och jag känner mig väldigt trygg med att jag får den hjälp jag behöver om det uppstår problem, säger Malin Croner som är verksamhetsledare på Dalarna Business.

Viktigt med hög servicenivå

– Vi är väldigt nöjda med helhetslösningen som Paloma erbjuder med Magnet och Paloma nyhetsbrevsverktyg tillsammans med enkätverktyget Kurios. Framförallt håller Paloma mycket hög servicenivå och jag känner mig väldigt trygg med att jag får den hjälp jag behöver om det uppstår problem, säger Malin Croner.

För eventhanteringen av Stjärngalan, Business Dalarnas stora nätverkskväll för företag i Dalarna, blev Magnet ett smidigt och användbart verktyg. Speciellt när de skulle ta emot och registrera anmälningar. Man har sparat mycket tid på eventhanteringen och administrationen.

– Jag har tidigare arbetat med eventsystem, som jag har upplevt som lite krångliga. När vi planerade för Stjärngalan ville vi förenkla så mycket som möjligt. Paloma har varit mycket hjälpsamma med att ta fram en lösning med Magnet och Paloma som passar just oss. Vi är mycket nöjda.

Malin uppskattar att systemet bakom Magnet är användarvänligt, och det har varit lätt för Dalarna Business medarbetare att sätta sig in i.

– Det är viktigt att systemet är lätt att förstå sig på, så att vi lätt kan hoppa in och ersätta varandra om det behövs, eftersom vi är så få personer som arbetar i organisationen.

Klar bild av deltagarnas åsikter

Dalarna Business skickade efter Stjärngalan ut enkäter för utvärdering till medlemsföretagen via Kurios, som är Palomas verktyg för enkätundersökningar, för att få reda på vilken förbättringspotential som fanns.

– Vi fick en klar bild över vad deltagarna tyckte om evenemanget och kan arbeta mer målinriktat med de frågor där vi såg att vi behövde utveckla oss. Överlag fick vi oerhört bra kontakt med Palomas medarbetare. Jag tror att det är lättare att skapa engagemang hos de anställda på en liten ort där de sociala banden till varandra är tydligare. Man tar hand om varandra på ett annat sätt än vad man gör i en storstad.


"Vi är väldigt nöjda med helhetslösningen som Paloma erbjuder med Magnet och Paloma nyhetsbrevsverktyg tillsammans med enkätverktyget Kurios. Framförallt håller Paloma mycket hög servicenivå och jag känner mig väldigt trygg med att jag får den hjälp jag behöver om det uppstår problem, säger Malin Croner."


Malin Croner,

Verksamhetsledare

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!

Lämna följande fält tomt
LÄS MER

Inbjudan, planering & hantering av event, en komplett eventplattform

Planera & hantera event online

Du har hittat det. Det ultimata verktyget för inbjudan, planering och hantering av event. Magnet assisterar dig med struktur och smarta funktioner, samtidigt som det är enkelt att använda. Hantera alla delar och faser kring ditt event genom att logga in i Magnet online.

Eventplanerare

För alla former av event

Dra nytta av systemet för att planera, marknadsföra och hantera event oavsett om du är professionell eventplanerare, planerar företagsevent emellanåt eller står i färd att anordna ett gratisevenemang.

Behöver du skicka ut inbjudningar och ordna ett anmälningssystem till ett kostnadsfritt event är det gratis att använda vår tjänst. Vill du sälja biljetter hittar du ett flexibelt system för biljettförsäljningi Magnet, och en rad betalningslösningar att ansluta till.

Komplett eventplattform

För din eventhantering inklusive marknadsföring har du en stabil uppbackning av smarta funktioner. Vilket är tidsbesparande när du strävar efter att få så många deltagare som möjligt till evenemanget.

Hantera allt från att skriva ut namnbrickor till att kommunicera ut viktiga uppdateringar via SMS och checka in gästerna vid ankomst. Allt med hjälp av samma mjukvara.

När evenemanget är över har du tillgång till relevant data, som statistik. Och dessutom möjligheten att enkelt genomföra en uppföljning av deltagarnas upplevelse.

Olika typer av biljetter

Erbjud Early-Bird-biljetter, rabatter och rabattkoder för en eller flera biljetter. Tidsinställ biljetter och lägg till produkter till paketerbjudanden som entré plus T-shirt. Du kan också erbjuda väntelista om det blir slutsålt.

App för incheckning till event

Genom att använda appen för incheckning vid ingången till ditt event får du koll på vilka och hur många deltagare som är på plats.

Välj betalningslösning

Välj vilka betalningsalternativ du vill erbjuda vid varje event, och ställ in primär betalningsmetod om du föredrar ett alternativ.

Visa och Mastercard, Swish, Payson, Billogram, Egen fakturering.

Olika momssatser

Administrationsgränsnitt för försäljning, intäkter varav moms, kvitton, rapporter.

Sprid, marknadsför och sälj fler biljetter

Skapa eventsida med egen URL, generera automatisk karta, lägg till filmklipp och bilder, bädda in på din Webbsajt. 

Skicka inbjudningar, dela i sociala medier, skicka sms.


Följ upp försäljning och ordrar

Finns biljetter kvar för försäljning? Titta närmare på ordrar, antal deltagare och vilka som checkat in.

Tracking

Facebook pixel och LinkedIN.

Eventplanering

Dags att skapa ett event?

Passa på att prova Magnet, vår eventplattform; registrera dig utan kostnad och börja utforska. När du skapat ett konto får du tillgång till vårt hjälpcenter med vanliga frågor och svar, vägledning och tips. Vill du sälja biljetter och funderar på vad det kan kosta? Här ser du våra priser för dig som tar betalt av deltagarna. Kika också gärna på vad våra kunder har att säga om verktyget.

Från hjärtat av event & digital marknadsföring – blogg & nyhetsbrev

Få koll och håll dig uppdaterad inom event och digital marknadsföring. Ta del av bra tips, checklistor och relevant läsning på vår blogg och via vårt nyhetsbrev (registrera dig här på sidan). Är det något speciellt du skulle vilja att vi tar upp; tveka inte att höra av dig med ditt önskemål.

Varmt välkommen till Magnet!