Södra Dalarnas Hockeyskola

Södra Dalarnas Hockeyskola är en förening som drivs på ideellt bevåg av Jocke Lindqvist som är rektor och ansvarig för skolan. Nu år 2016 har Hockeyskolan funnits i totalt 17 år. Men under sina första år gick det under namnet ”Sport-Ewas Hockeyskola” för att sedan genomgå en del förändringar som mynnade ut i den skola det är idag.

På Södra Dalarna Hockeyskola tränar runt 100 elever ishockey till ett av Sveriges lägsta priser jämfört med andra skolor runt i landet. Jocke Lindqvist som själv började som elev en gång i tiden kände att han ville driva det vidare, och såg möjligheten i att kunna erbjuda de yngre en bra hockeyskola.

 - Vi fokuserar på att ge mycket istid, mycket träning och framförallt bra kvalité på allt!

Säger Jocke Lindqvist, som själv började som elev en gång i tiden men som sedan kände att han ville driva det vidare.

Halverad arbetstid med hjälp av Magnet

Jocke menar att Magnet har halverat den tid han lägger ner på administrativt arbete med Hockeyskolan. Sedan han började använda verktyget under vintern 2015/2016 har han använt Magnet för platsbokning samt fakturering av anmälningsavgifter. I och med att Paloma även samarbetar med Billogram så sköts faktureringen numera automatiskt, något som Jocke gjorde för hand innan han började använda verktyget.

- Eftersom jag driver allting själv blir det ju som ett halvtidsjobb, och jag har även ett privat jobb vid sidan av att sköta. Magnet har verkligen underlättat det administrativa jobbet med bokningar och fakturering. Det är dessutom jättelätt att få ut alla uppgifter i Excel-dokument. Exempelvis deltagarlistor, gruppindelningar inför terminsstart m.m, säger Jocke.

Framöver lutar det åt att Jocke även testar Paloma nyhetsbrev för att kunna nå ut bättre till hockeyintresserade och alla som har bokat in sig på skolan. Ett smart sätt att få ut speltider, matcher och information inför olika saker.

Ett enkelt men detaljrikt verktyg

Det är ett otroligt enkelt verktyg, samtidigt som det är detaljrikt. Det har allt man behöver och jag kan välja precis vilken information jag vill att man ska fylla i när man bokar. Ålder, klubb, position, allergier, i vilken grupp de ska spela m.m

- Visst går det att anmäla sig via e-mail också, men många tycker att det känns seriösare såhär, när man kan erbjuda en riktig bokningssida. Det blir dessutom enklare för de som bokar eftersom de får fakturan automatiskt på mail, och de får även en bekräftelse på sin bokning direkt, säger Jocke.

 I början behövde Jocke lite support för att komma igång med verktyget, men han är väldigt nöjd med den hjälp som han har fått, både via mail och telefon – samt de gånger han kommit förbi kontoret på möte.

- Jag kände verkligen att jag hade någon att vända mig till för att ställa mina frågor, och Paloma har varit riktigt bra att ha att göra med, redan från dess att jag var där på mitt första kundmöte, avslutar Jocke.

Läs mer om Södra Dalarnas Hockeyskola här


"Magnet har verkligen underlättat det administrativa jobbet med bokningar och fakturering"


Jocke Lindqvist,

Rektor

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!

Lämna följande fält tomt