Södra Dalarnas Hockeyskola

Södra Dalarnas Hockeyskola är en förening som drivs på ideellt bevåg av Jocke Lindqvist som är rektor och ansvarig för skolan. Nu år 2016 har Hockeyskolan funnits i totalt 17 år. Men under sina första år gick det under namnet ”Sport-Ewas Hockeyskola” för att sedan genomgå en del förändringar som mynnade ut i den skola det är idag.

På Södra Dalarna Hockeyskola tränar runt 100 elever ishockey till ett av Sveriges lägsta priser jämfört med andra skolor runt i landet. Jocke Lindqvist som själv började som elev en gång i tiden kände att han ville driva det vidare, och såg möjligheten i att kunna erbjuda de yngre en bra hockeyskola.

 - Vi fokuserar på att ge mycket istid, mycket träning och framförallt bra kvalité på allt!

Säger Jocke Lindqvist, som själv började som elev en gång i tiden men som sedan kände att han ville driva det vidare.

Halverad arbetstid med hjälp av Magnet

Jocke menar att Magnet har halverat den tid han lägger ner på administrativt arbete med Hockeyskolan. Sedan han började använda verktyget under vintern 2015/2016 har han använt Magnet för platsbokning samt fakturering av anmälningsavgifter. I och med att Paloma även samarbetar med Billogram så sköts faktureringen numera automatiskt, något som Jocke gjorde för hand innan han började använda verktyget.

- Eftersom jag driver allting själv blir det ju som ett halvtidsjobb, och jag har även ett privat jobb vid sidan av att sköta. Magnet har verkligen underlättat det administrativa jobbet med bokningar och fakturering. Det är dessutom jättelätt att få ut alla uppgifter i Excel-dokument. Exempelvis deltagarlistor, gruppindelningar inför terminsstart m.m, säger Jocke.

Framöver lutar det åt att Jocke även testar Paloma nyhetsbrev för att kunna nå ut bättre till hockeyintresserade och alla som har bokat in sig på skolan. Ett smart sätt att få ut speltider, matcher och information inför olika saker.

Ett enkelt men detaljrikt verktyg

Det är ett otroligt enkelt verktyg, samtidigt som det är detaljrikt. Det har allt man behöver och jag kan välja precis vilken information jag vill att man ska fylla i när man bokar. Ålder, klubb, position, allergier, i vilken grupp de ska spela m.m

- Visst går det att anmäla sig via e-mail också, men många tycker att det känns seriösare såhär, när man kan erbjuda en riktig bokningssida. Det blir dessutom enklare för de som bokar eftersom de får fakturan automatiskt på mail, och de får även en bekräftelse på sin bokning direkt, säger Jocke.

 I början behövde Jocke lite support för att komma igång med verktyget, men han är väldigt nöjd med den hjälp som han har fått, både via mail och telefon – samt de gånger han kommit förbi kontoret på möte.

- Jag kände verkligen att jag hade någon att vända mig till för att ställa mina frågor, och Paloma har varit riktigt bra att ha att göra med, redan från dess att jag var där på mitt första kundmöte, avslutar Jocke.

Läs mer om Södra Dalarnas Hockeyskola här


"Magnet har verkligen underlättat det administrativa jobbet med bokningar och fakturering"


Jocke Lindqvist,

Rektor

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!

Lämna följande fält tomt
LÄS MER

Inbjudan, planering & hantering av event, en komplett eventplattform

Planera & hantera event online

Du har hittat det. Det ultimata verktyget för inbjudan, planering och hantering av event. Magnet assisterar dig med struktur och smarta funktioner, samtidigt som det är enkelt att använda. Hantera alla delar och faser kring ditt event genom att logga in i Magnet online.

Eventplanerare

För alla former av event

Dra nytta av systemet för att planera, marknadsföra och hantera event oavsett om du är professionell eventplanerare, planerar företagsevent emellanåt eller står i färd att anordna ett gratisevenemang.

Behöver du skicka ut inbjudningar och ordna ett anmälningssystem till ett kostnadsfritt event är det gratis att använda vår tjänst. Vill du sälja biljetter hittar du ett flexibelt system för biljettförsäljningi Magnet, och en rad betalningslösningar att ansluta till.

Komplett eventplattform

För din eventhantering inklusive marknadsföring har du en stabil uppbackning av smarta funktioner. Vilket är tidsbesparande när du strävar efter att få så många deltagare som möjligt till evenemanget.

Hantera allt från att skriva ut namnbrickor till att kommunicera ut viktiga uppdateringar via SMS och checka in gästerna vid ankomst. Allt med hjälp av samma mjukvara.

När evenemanget är över har du tillgång till relevant data, som statistik. Och dessutom möjligheten att enkelt genomföra en uppföljning av deltagarnas upplevelse.

Olika typer av biljetter

Erbjud Early-Bird-biljetter, rabatter och rabattkoder för en eller flera biljetter. Tidsinställ biljetter och lägg till produkter till paketerbjudanden som entré plus T-shirt. Du kan också erbjuda väntelista om det blir slutsålt.

App för incheckning till event

Genom att använda appen för incheckning vid ingången till ditt event får du koll på vilka och hur många deltagare som är på plats.

Välj betalningslösning

Välj vilka betalningsalternativ du vill erbjuda vid varje event, och ställ in primär betalningsmetod om du föredrar ett alternativ.

Visa och Mastercard, Swish, Payson, Billogram, Egen fakturering.

Olika momssatser

Administrationsgränsnitt för försäljning, intäkter varav moms, kvitton, rapporter.

Sprid, marknadsför och sälj fler biljetter

Skapa eventsida med egen URL, generera automatisk karta, lägg till filmklipp och bilder, bädda in på din Webbsajt. 

Skicka inbjudningar, dela i sociala medier, skicka sms.


Följ upp försäljning och ordrar

Finns biljetter kvar för försäljning? Titta närmare på ordrar, antal deltagare och vilka som checkat in.

Tracking

Facebook pixel och LinkedIN.

Eventplanering

Dags att skapa ett event?

Passa på att prova Magnet, vår eventplattform; registrera dig utan kostnad och börja utforska. När du skapat ett konto får du tillgång till vårt hjälpcenter med vanliga frågor och svar, vägledning och tips. Vill du sälja biljetter och funderar på vad det kan kosta? Här ser du våra priser för dig som tar betalt av deltagarna. Kika också gärna på vad våra kunder har att säga om verktyget.

Från hjärtat av event & digital marknadsföring – blogg & nyhetsbrev

Få koll och håll dig uppdaterad inom event och digital marknadsföring. Ta del av bra tips, checklistor och relevant läsning på vår blogg och via vårt nyhetsbrev (registrera dig här på sidan). Är det något speciellt du skulle vilja att vi tar upp; tveka inte att höra av dig med ditt önskemål.

Varmt välkommen till Magnet!