Frötuna Gård & Retreat 

Magnet förenklar, underlättar och sparar tid för Frötuna Gård & Retreat

”Med Magnet tar det bara någon minut att lägga ut en ny kurs!”

På samma natursköna plats som nuvarande Frötuna Gård reser sin gulputsade fasad, fanns ett herresäte redan på tusentalet. Vid den tiden färdades vikingarna förbi Frötuna på sina strapatser mot Gamla Uppsala. I dag är Frötuna Gård en uppskattad plats att finna ro, återhämtning och inre lugn på. 

En verksamhet som stödjer människor att stanna upp i livet

Sedan slutet av 90-talet har Charlotte och Carl Bernadotte bedrivit kurs- och retreatverksamhet på det vackert belägna herresätet Frötuna Gård. Här har paret skapat en miljö för människor att stanna upp i livet för en stund. 

-­­­­­­­­­­ När livet rusar på är det lätt att förlora sig i allt brus. Då kan det vara skönt för själen att få vila på en vacker och omhändertagande plats, berättar Charlotte.  

Magnet blev en lösning på problemet

- Vi arrangerar flera olika typer av kurser, fortsätter Susanne Liljenberg, ansvarig administratör och värdinna. Bland annat målar- och skrivarkurser och vandrings- och yogaretreater. Vi hyr också ut våra lokaler för konferenser och ledarskapsutbildningar.

Kurserna och de olika retreaterna med gästanmälningar och bokningsbekräftelser administrerades tidigare via maillistor och formulär på hemsidan.

- Det var både tidskrävande och tungrott, och Carl sökte därför en IT-lösning som skulle förenkla arbetet. Det var då vi kom i kontakt med Paloma och eventverktyget Magnet.

Smidigt, lättarbetat och ”sköter sig själv” 

Med eventverktyget gick det plötsligt väldigt smidigt att lägga upp en ny kurs för Frötuna Gård & Retreat.

- Det tar bara någon minut nu! Det enda jag behöver göra är att kopiera ett gammalt event och ändra eventbeskrivningen. Resten sköter sig själv. Kunderna bokar in sig själva och den första fakturan skickas ut per automatik. Palomas samarbete med Billogram förenklar också övrig fakturahantering, förklarar Susanne.

Fantastiskt bra support

Susanne har också uppskattat Palomas support. Från dem har hon fått goda råd, tips och förslag på lösningar.  

- De har varit helt fantastiska, och verkligen tagit sig tid att förklara även för mig som inte är tekniskt lagd. Nu har jag tid över att lägga på kunderna och våra arrangemang.

Är du nyfiken på en avkopplande helg på Frötuna Gård & Retreat?

Här hittar du deras kalendarium.

 


"Med Magnet tar det bara någon minut att lägga ut en ny kurs!"


Charlotte Bernadotte,

Ägare Frötuna Gård & Retreat

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!

Lämna följande fält tomt
LÄS MER

Inbjudan, planering & hantering av event, en komplett eventplattform

Planera & hantera event online

Du har hittat det. Det ultimata verktyget för inbjudan, planering och hantering av event. Magnet assisterar dig med struktur och smarta funktioner, samtidigt som det är enkelt att använda. Hantera alla delar och faser kring ditt event genom att logga in i Magnet online.

Eventplanerare

För alla former av event

Dra nytta av systemet för att planera, marknadsföra och hantera event oavsett om du är professionell eventplanerare, planerar företagsevent emellanåt eller står i färd att anordna ett gratisevenemang.

Behöver du skicka ut inbjudningar och ordna ett anmälningssystem till ett kostnadsfritt event är det gratis att använda vår tjänst. Vill du sälja biljetter hittar du ett flexibelt system för biljettförsäljningi Magnet, och en rad betalningslösningar att ansluta till.

Komplett eventplattform

För din eventhantering inklusive marknadsföring har du en stabil uppbackning av smarta funktioner. Vilket är tidsbesparande när du strävar efter att få så många deltagare som möjligt till evenemanget.

Hantera allt från att skriva ut namnbrickor till att kommunicera ut viktiga uppdateringar via SMS och checka in gästerna vid ankomst. Allt med hjälp av samma mjukvara.

När evenemanget är över har du tillgång till relevant data, som statistik. Och dessutom möjligheten att enkelt genomföra en uppföljning av deltagarnas upplevelse.

Olika typer av biljetter

Erbjud Early-Bird-biljetter, rabatter och rabattkoder för en eller flera biljetter. Tidsinställ biljetter och lägg till produkter till paketerbjudanden som entré plus T-shirt. Du kan också erbjuda väntelista om det blir slutsålt.

App för incheckning till event

Genom att använda appen för incheckning vid ingången till ditt event får du koll på vilka och hur många deltagare som är på plats.

Välj betalningslösning

Välj vilka betalningsalternativ du vill erbjuda vid varje event, och ställ in primär betalningsmetod om du föredrar ett alternativ.

Visa och Mastercard, Swish, Payson, Billogram, Egen fakturering.

Olika momssatser

Administrationsgränsnitt för försäljning, intäkter varav moms, kvitton, rapporter.

Sprid, marknadsför och sälj fler biljetter

Skapa eventsida med egen URL, generera automatisk karta, lägg till filmklipp och bilder, bädda in på din Webbsajt. 

Skicka inbjudningar, dela i sociala medier, skicka sms.


Följ upp försäljning och ordrar

Finns biljetter kvar för försäljning? Titta närmare på ordrar, antal deltagare och vilka som checkat in.

Tracking

Facebook pixel och LinkedIN.

Eventplanering

Dags att skapa ett event?

Passa på att prova Magnet, vår eventplattform; registrera dig utan kostnad och börja utforska. När du skapat ett konto får du tillgång till vårt hjälpcenter med vanliga frågor och svar, vägledning och tips. Vill du sälja biljetter och funderar på vad det kan kosta? Här ser du våra priser för dig som tar betalt av deltagarna. Kika också gärna på vad våra kunder har att säga om verktyget.

Från hjärtat av event & digital marknadsföring – blogg & nyhetsbrev

Få koll och håll dig uppdaterad inom event och digital marknadsföring. Ta del av bra tips, checklistor och relevant läsning på vår blogg och via vårt nyhetsbrev (registrera dig här på sidan). Är det något speciellt du skulle vilja att vi tar upp; tveka inte att höra av dig med ditt önskemål.

Varmt välkommen till Magnet!