Frötuna Gård & Retreat 

Magnet förenklar, underlättar och sparar tid för Frötuna Gård & Retreat

”Med Magnet tar det bara någon minut att lägga ut en ny kurs!”

På samma natursköna plats som nuvarande Frötuna Gård reser sin gulputsade fasad, fanns ett herresäte redan på tusentalet. Vid den tiden färdades vikingarna förbi Frötuna på sina strapatser mot Gamla Uppsala. I dag är Frötuna Gård en uppskattad plats att finna ro, återhämtning och inre lugn på. 

En verksamhet som stödjer människor att stanna upp i livet

Sedan slutet av 90-talet har Charlotte och Carl Bernadotte bedrivit kurs- och retreatverksamhet på det vackert belägna herresätet Frötuna Gård. Här har paret skapat en miljö för människor att stanna upp i livet för en stund. 

-­­­­­­­­­­ När livet rusar på är det lätt att förlora sig i allt brus. Då kan det vara skönt för själen att få vila på en vacker och omhändertagande plats, berättar Charlotte.  

Magnet blev en lösning på problemet

- Vi arrangerar flera olika typer av kurser, fortsätter Susanne Liljenberg, ansvarig administratör och värdinna. Bland annat målar- och skrivarkurser och vandrings- och yogaretreater. Vi hyr också ut våra lokaler för konferenser och ledarskapsutbildningar.

Kurserna och de olika retreaterna med gästanmälningar och bokningsbekräftelser administrerades tidigare via maillistor och formulär på hemsidan.

- Det var både tidskrävande och tungrott, och Carl sökte därför en IT-lösning som skulle förenkla arbetet. Det var då vi kom i kontakt med Paloma och eventverktyget Magnet.

Smidigt, lättarbetat och ”sköter sig själv” 

Med eventverktyget gick det plötsligt väldigt smidigt att lägga upp en ny kurs för Frötuna Gård & Retreat.

- Det tar bara någon minut nu! Det enda jag behöver göra är att kopiera ett gammalt event och ändra eventbeskrivningen. Resten sköter sig själv. Kunderna bokar in sig själva och den första fakturan skickas ut per automatik. Palomas samarbete med Billogram förenklar också övrig fakturahantering, förklarar Susanne.

Fantastiskt bra support

Susanne har också uppskattat Palomas support. Från dem har hon fått goda råd, tips och förslag på lösningar.  

- De har varit helt fantastiska, och verkligen tagit sig tid att förklara även för mig som inte är tekniskt lagd. Nu har jag tid över att lägga på kunderna och våra arrangemang.

Är du nyfiken på en avkopplande helg på Frötuna Gård & Retreat?

Här hittar du deras kalendarium.

 


"Med Magnet tar det bara någon minut att lägga ut en ny kurs!"


Charlotte Bernadotte,

Ägare Frötuna Gård & Retreat

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!

Lämna följande fält tomt