Magnet gör eventhanteringen smidig för Marknadsföreningen i Stockholm

Marknadsföreningen i Stockholm är en medlemsorganisation för företag och organisationer som arbetar med, eller är intresserade av marknadskommunikation inom samtliga discipliner. Föreningen erbjuder nätverk, mentorskap och kurser till sina medlemmar. De använder Magnet som verktyg för eventhantering, tillsammans med Postman för nyhetsbrev.

 – Det bästa med Magnet är enkelheten och det tydliga gränssnittet. Funktionen för att exportera deltagarlistor fungerar också mycket bra. Att avbokningar syns på egen flik i Excel är något jag verkligen uppskattar, säger Francesca O’Brien Apelgren, VD för Marknadsföreningen i Stockholm.

Enkel och smidig administration med Magnet

Andra fördelar ser hon i smidigheten i hanteringen av Magnet och supportens tillgänglighet. Administrationen av event har underlättats avsevärt.

– Magnet är smidigt och enkelt att hantera. Att våra medlemmar kan anmäla, eller avanmäla sig till event gör att vi på ett smidigt sätt kan administrera våra deltagarlistor. Dessutom upplever vi att supporten man får från Palomas personal är mycket bra.

Check-in med mobil app

Mobil appen som är framtagen för Magnet används flitigt för att checka-in deltagare och hålla reda på hur många som kommit och vilka som inte dykt upp. 

- Det går väldigt snabbt att checka-in många deltagare via mobilen, vilket gör inflödet väldigt smidigt.

Kompletterar med Postman för inbjudningar

Palomas produkt Postman för nyhetsbrev och inbjudningar blir ett grymt komplement till Magnet för att locka och bjuda in deltagare. Allt samlas på samma ställe på ett smidigt sätt.

Marknadsföreningens nyhetsbrev och inbjudningar till sina event skickas så ofta som en gång i veckan till medlemmar och andra intressenter. De har över 3500 mottagare.

– Vi målgruppsanpassar våra utskick, vilket är enkelt i Postman, så trots en hög utskicksfrekvens har vi en mycket bra öppningsgrad i våra utskick, vilket vi ser i statistiken, berättar Francesca.

– Vi har väl inarbetad rutin och redaktionellplan för nyhetsbrev och utskick av inbjudningar till våra seminarier hos oss, vilket är ett fundament för att lyckas. Vi inleder med en ledarare. Sedan kommer kommande kurser, event och seminarium. Våra nätverksledare och mentorer behöver nå ut med sin information till medlemmarna. Postman hanterar våra breda och komplexa behov på ett utmärkt sätt.


"Magnet är smidigt och enkelt att hantera. Att våra medlemmar kan anmäla, eller avanmäla sig till event gör att vi på ett smidigt sätt kan administrera våra deltagarlistor. Jag ser bara fördelar. "


Francesca O´Brien Apelgren,

VD

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!

Lämna följande fält tomt