Magnet gör eventhanteringen smidig för Marknadsföreningen i Stockholm

Marknadsföreningen i Stockholm är en medlemsorganisation för företag och organisationer som arbetar med, eller är intresserade av marknadskommunikation inom samtliga discipliner. Föreningen erbjuder nätverk, mentorskap och kurser till sina medlemmar. De använder Magnet som verktyg för eventhantering, tillsammans med Paloma för nyhetsbrev.

 – Det bästa med Magnet är enkelheten och det tydliga gränssnittet. Funktionen för att exportera deltagarlistor fungerar också mycket bra. Att avbokningar syns på egen flik i Excel är något jag verkligen uppskattar, säger Francesca O’Brien Apelgren, VD för Marknadsföreningen i Stockholm.

Enkel och smidig administration med Magnet

Andra fördelar ser hon i smidigheten i hanteringen av Magnet och supportens tillgänglighet. Administrationen av event har underlättats avsevärt.

– Magnet är smidigt och enkelt att hantera. Att våra medlemmar kan anmäla, eller avanmäla sig till event gör att vi på ett smidigt sätt kan administrera våra deltagarlistor. Dessutom upplever vi att supporten man får från Palomas personal är mycket bra.

Check-in med mobil app

Mobilappen som är framtagen för Magnet används flitigt för att checka in deltagare och hålla reda på hur många som kommit och vilka som inte dykt upp. 

- Det går väldigt snabbt att checka in många deltagare via mobilen, vilket gör inflödet väldigt smidigt.

Kompletterar med Paloma för inbjudningar

Palomas verktyg för nyhetsbrev och inbjudningar blir ett grymt komplement till Magnet för att locka och bjuda in deltagare. Allt samlas på samma ställe på ett smidigt sätt.

Marknadsföreningens nyhetsbrev och inbjudningar till sina event skickas så ofta som en gång i veckan till medlemmar och andra intressenter. De har över 3500 mottagare.

– Vi målgruppsanpassar våra utskick, vilket är enkelt i Paloma, så trots en hög utskicksfrekvens har vi en mycket bra öppningsgrad i våra utskick, vilket vi ser i statistiken, berättar Francesca.

– Vi har väl inarbetad rutin och redaktionell plan för nyhetsbrev och utskick av inbjudningar till våra seminarier hos oss, vilket är ett fundament för att lyckas. Vi inleder med en ledarare. Sedan kommer kommande kurser, event och seminarium. Våra nätverksledare och mentorer behöver nå ut med sin information till medlemmarna. Paloma hanterar våra breda och komplexa behov på ett utmärkt sätt.


"Magnet är smidigt och enkelt att hantera. Att våra medlemmar kan anmäla, eller avanmäla sig till event gör att vi på ett smidigt sätt kan administrera våra deltagarlistor. Jag ser bara fördelar. "


Francesca O´Brien Apelgren,

VD

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!

Lämna följande fält tomt
LÄS MER

Inbjudan, planering & hantering av event, en komplett eventplattform

Planera & hantera event online

Du har hittat det. Det ultimata verktyget för inbjudan, planering och hantering av event. Magnet assisterar dig med struktur och smarta funktioner, samtidigt som det är enkelt att använda. Hantera alla delar och faser kring ditt event genom att logga in i Magnet online.

Eventplanerare

För alla former av event

Dra nytta av systemet för att planera, marknadsföra och hantera event oavsett om du är professionell eventplanerare, planerar företagsevent emellanåt eller står i färd att anordna ett gratisevenemang.

Behöver du skicka ut inbjudningar och ordna ett anmälningssystem till ett kostnadsfritt event är det gratis att använda vår tjänst. Vill du sälja biljetter hittar du ett flexibelt system för biljettförsäljningi Magnet, och en rad betalningslösningar att ansluta till.

Komplett eventplattform

För din eventhantering inklusive marknadsföring har du en stabil uppbackning av smarta funktioner. Vilket är tidsbesparande när du strävar efter att få så många deltagare som möjligt till evenemanget.

Hantera allt från att skriva ut namnbrickor till att kommunicera ut viktiga uppdateringar via SMS och checka in gästerna vid ankomst. Allt med hjälp av samma mjukvara.

När evenemanget är över har du tillgång till relevant data, som statistik. Och dessutom möjligheten att enkelt genomföra en uppföljning av deltagarnas upplevelse.

Olika typer av biljetter

Erbjud Early-Bird-biljetter, rabatter och rabattkoder för en eller flera biljetter. Tidsinställ biljetter och lägg till produkter till paketerbjudanden som entré plus T-shirt. Du kan också erbjuda väntelista om det blir slutsålt.

App för incheckning till event

Genom att använda appen för incheckning vid ingången till ditt event får du koll på vilka och hur många deltagare som är på plats.

Välj betalningslösning

Välj vilka betalningsalternativ du vill erbjuda vid varje event, och ställ in primär betalningsmetod om du föredrar ett alternativ.

Visa och Mastercard, Swish, Payson, Billogram, Egen fakturering.

Olika momssatser

Administrationsgränsnitt för försäljning, intäkter varav moms, kvitton, rapporter.

Sprid, marknadsför och sälj fler biljetter

Skapa eventsida med egen URL, generera automatisk karta, lägg till filmklipp och bilder, bädda in på din Webbsajt. 

Skicka inbjudningar, dela i sociala medier, skicka sms.


Följ upp försäljning och ordrar

Finns biljetter kvar för försäljning? Titta närmare på ordrar, antal deltagare och vilka som checkat in.

Tracking

Facebook pixel och LinkedIN.

Eventplanering

Dags att skapa ett event?

Passa på att prova Magnet, vår eventplattform; registrera dig utan kostnad och börja utforska. När du skapat ett konto får du tillgång till vårt hjälpcenter med vanliga frågor och svar, vägledning och tips. Vill du sälja biljetter och funderar på vad det kan kosta? Här ser du våra priser för dig som tar betalt av deltagarna. Kika också gärna på vad våra kunder har att säga om verktyget.

Från hjärtat av event & digital marknadsföring – blogg & nyhetsbrev

Få koll och håll dig uppdaterad inom event och digital marknadsföring. Ta del av bra tips, checklistor och relevant läsning på vår blogg och via vårt nyhetsbrev (registrera dig här på sidan). Är det något speciellt du skulle vilja att vi tar upp; tveka inte att höra av dig med ditt önskemål.

Varmt välkommen till Magnet!