Tre år i rad har Magnet förenklat anmälningarna till Skördeloppet

”Alla föranmälningarna till loppet gjordes via Magnet, och fakturorna skickades automatiskt ut via Billogram. Det fungerade jättebra.”

Anna-Maria Nordström, Tävlingsledare

Skördeloppet är ett tävlingslopp för hela familjen, som utspelar sig sista helgen i augusti varje år i Hedemora. Huvudsakligen rör det sig om en sträcka på 5 kilometer som man kan springa antingen ett eller två varv, men för de yngre finns kortare sträckor på 400, 800 eller 2100 meter att välja på. Skördeloppet gick av stapeln första gången år 2014 och har ökat med nästan 100 nya anmälningar varje år. För att hantera anmälningarna inför detta lopp så använde Anna-Maria Nordström Magnet.

  • Alla föranmälningar till loppet gjordes via Magnet, där man betalade via faktura som skickades ut automatiskt till deltagarna via Billogram. Det fungerade jättebra, och det var enkelt att gå in och skicka ut påminnelser och ändra i fakturor när det behövdes. Det gjorde man på några klick bara, säger Anna-Maria Nordström – tävlingsledare.

Fick bra support från Paloma

Anna-Maria har använt sig av eventverktyget Magnet under samtliga år som Skördeloppet har och hon är mycket nöjd med både verktyget och supporten som hon har fått. Under första året behövde hon lite stöd för att sätta upp mallarna för eventen, men eftersom Paloma fanns lokalt så smet hon bara in på kontoret och fick hjälpen direkt på plats. Därefter har hon hanterat allting själv utan några komplikationer.

  • Eftersom vi finns i samma stad så har vi enkelt kunnat slinka in på deras kontor om vi har behövt hjälp så har vi fått support direkt. Det är ju en liten ort vi bor i, och det är ett relativt litet arrangemang – så man känner ju igen varandra här, och Paloma kände till Skördeloppet väl vilket gjorde att det var enkelt att ta deras hjälp. Men idag sköter jag det själv, och det är hur enkelt som helst. Vi återanvänder de mallar vi redan har skapat i Magnet.

Enkelt att exportera deltagarlistorna

När det var dags att ta ut deltagarlistorna inför loppet så valde Anna-Maria att skriva ut dom på papper och bocka av manuellt. Men hon är noga med att påpeka att det inte berodde på verktyget, utan på grund av att det var så dålig internetmottagning vid arenan att det var för osäkert att använda sig av en dator eller en iPad.

  • Jag hade mer än gärna använt de funktioner som redan finns i Magnet, men nätet är så dåligt vid arenan att det helt enkelt inte fungerade. Det gick däremot smidigt att istället exportera ut deltagarlistorna från verktyget, skriva ut dessa och bocka av för hand säger Anna-Maria.

Använder Palomas verktyg i jobbet

Till vardags arbetar Anna-Maria på en reklambyrå i Hedemora, där hon arbetar med kunders marknadsföring. Hon berättar att hon har många kunder som hon har rekommenderat Postman till, som är Palomas verktyg för nyhetsbrev.

- Jag rekommenderar aktivt våra kunder att använda Postman för att skicka nyhetsbrev. Vi har provat många andra verktyg också, men det är bra mycket lättare att få till en snygg design i.

- Jag rekommenderar aktivt våra kunder att använda Postman för att skicka nyhetsbrev. Vi har provat många andra verktyg också, men det är bra mycket lättare att få till en snygg design i Postman än i de andra verktygen. Sedan de gjorde sista uppdateringen har det dessutom blivit ännu mer flexibelt att designa, säger Anna-Maria.

Här hittar du löparloppet: Skördeloppet

Här hittar du Anna-Marias byrå: Formspråk Dalarna


"Det bästa med Magnet är enkelheten och det tydliga gränssnittet."


Anna-Maria Nordström,

Tävlingsledare

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!

Lämna följande fält tomt