Tre år i rad har Magnet förenklat anmälningarna till Skördeloppet

”Alla föranmälningarna till loppet gjordes via Magnet, och fakturorna skickades automatiskt ut via Billogram. Det fungerade jättebra.”

Anna-Maria Nordström, Tävlingsledare

Skördeloppet är ett tävlingslopp för hela familjen, som utspelar sig sista helgen i augusti varje år i Hedemora. Huvudsakligen rör det sig om en sträcka på 5 kilometer som man kan springa antingen ett eller två varv, men för de yngre finns kortare sträckor på 400, 800 eller 2100 meter att välja på. Skördeloppet gick av stapeln första gången år 2014 och har ökat med nästan 100 nya anmälningar varje år. För att hantera anmälningarna inför detta lopp så använde Anna-Maria Nordström Magnet.

  • Alla föranmälningar till loppet gjordes via Magnet, där man betalade via faktura som skickades ut automatiskt till deltagarna via Billogram. Det fungerade jättebra, och det var enkelt att gå in och skicka ut påminnelser och ändra i fakturor när det behövdes. Det gjorde man på några klick bara, säger Anna-Maria Nordström – tävlingsledare.

Fick bra support från Paloma

Anna-Maria har använt sig av eventverktyget Magnet under samtliga år som Skördeloppet har och hon är mycket nöjd med både verktyget och supporten som hon har fått. Under första året behövde hon lite stöd för att sätta upp mallarna för eventen, men eftersom Paloma fanns lokalt så smet hon bara in på kontoret och fick hjälpen direkt på plats. Därefter har hon hanterat allting själv utan några komplikationer.

  • Eftersom vi finns i samma stad så har vi enkelt kunnat slinka in på deras kontor om vi har behövt hjälp så har vi fått support direkt. Det är ju en liten ort vi bor i, och det är ett relativt litet arrangemang – så man känner ju igen varandra här, och Paloma kände till Skördeloppet väl vilket gjorde att det var enkelt att ta deras hjälp. Men idag sköter jag det själv, och det är hur enkelt som helst. Vi återanvänder de mallar vi redan har skapat i Magnet.

Enkelt att exportera deltagarlistorna

När det var dags att ta ut deltagarlistorna inför loppet så valde Anna-Maria att skriva ut dom på papper och bocka av manuellt. Men hon är noga med att påpeka att det inte berodde på verktyget, utan på grund av att det var så dålig internetmottagning vid arenan att det var för osäkert att använda sig av en dator eller en iPad.

  • Jag hade mer än gärna använt de funktioner som redan finns i Magnet, men nätet är så dåligt vid arenan att det helt enkelt inte fungerade. Det gick däremot smidigt att istället exportera ut deltagarlistorna från verktyget, skriva ut dessa och bocka av för hand säger Anna-Maria.

Använder Palomas verktyg i jobbet

Till vardags arbetar Anna-Maria på en reklambyrå i Hedemora, där hon arbetar med kunders marknadsföring. Hon berättar att hon har många kunder som hon har rekommenderat Palomas verktyg för nyhetsbrev till.

- Jag rekommenderar aktivt våra kunder att använda Paloma för att skicka nyhetsbrev. Vi har provat många andra verktyg också, men det är bra mycket lättare att få till en snygg design i Paloma än i de andra verktygen. Sedan de gjorde sista uppdateringen har det dessutom blivit ännu mer flexibelt att designa, säger Anna-Maria.

Här hittar du löparloppet: Skördeloppet

Här hittar du Anna-Marias byrå: Formspråk Dalarna


"Det bästa med Magnet är enkelheten och det tydliga gränssnittet."


Anna-Maria Nordström,

Tävlingsledare

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!

Lämna följande fält tomt
LÄS MER

Inbjudan, planering & hantering av event, en komplett eventplattform

Planera & hantera event online

Du har hittat det. Det ultimata verktyget för inbjudan, planering och hantering av event. Magnet assisterar dig med struktur och smarta funktioner, samtidigt som det är enkelt att använda. Hantera alla delar och faser kring ditt event genom att logga in i Magnet online.

Eventplanerare

För alla former av event

Dra nytta av systemet för att planera, marknadsföra och hantera event oavsett om du är professionell eventplanerare, planerar företagsevent emellanåt eller står i färd att anordna ett gratisevenemang.

Behöver du skicka ut inbjudningar och ordna ett anmälningssystem till ett kostnadsfritt event är det gratis att använda vår tjänst. Vill du sälja biljetter hittar du ett flexibelt system för biljettförsäljningi Magnet, och en rad betalningslösningar att ansluta till.

Komplett eventplattform

För din eventhantering inklusive marknadsföring har du en stabil uppbackning av smarta funktioner. Vilket är tidsbesparande när du strävar efter att få så många deltagare som möjligt till evenemanget.

Hantera allt från att skriva ut namnbrickor till att kommunicera ut viktiga uppdateringar via SMS och checka in gästerna vid ankomst. Allt med hjälp av samma mjukvara.

När evenemanget är över har du tillgång till relevant data, som statistik. Och dessutom möjligheten att enkelt genomföra en uppföljning av deltagarnas upplevelse.

Olika typer av biljetter

Erbjud Early-Bird-biljetter, rabatter och rabattkoder för en eller flera biljetter. Tidsinställ biljetter och lägg till produkter till paketerbjudanden som entré plus T-shirt. Du kan också erbjuda väntelista om det blir slutsålt.

App för incheckning till event

Genom att använda appen för incheckning vid ingången till ditt event får du koll på vilka och hur många deltagare som är på plats.

Välj betalningslösning

Välj vilka betalningsalternativ du vill erbjuda vid varje event, och ställ in primär betalningsmetod om du föredrar ett alternativ.

Visa och Mastercard, Swish, Payson, Billogram, Egen fakturering.

Olika momssatser

Administrationsgränsnitt för försäljning, intäkter varav moms, kvitton, rapporter.

Sprid, marknadsför och sälj fler biljetter

Skapa eventsida med egen URL, generera automatisk karta, lägg till filmklipp och bilder, bädda in på din Webbsajt. 

Skicka inbjudningar, dela i sociala medier, skicka sms.


Följ upp försäljning och ordrar

Finns biljetter kvar för försäljning? Titta närmare på ordrar, antal deltagare och vilka som checkat in.

Tracking

Facebook pixel och LinkedIN.

Eventplanering

Dags att skapa ett event?

Passa på att prova Magnet, vår eventplattform; registrera dig utan kostnad och börja utforska. När du skapat ett konto får du tillgång till vårt hjälpcenter med vanliga frågor och svar, vägledning och tips. Vill du sälja biljetter och funderar på vad det kan kosta? Här ser du våra priser för dig som tar betalt av deltagarna. Kika också gärna på vad våra kunder har att säga om verktyget.

Från hjärtat av event & digital marknadsföring – blogg & nyhetsbrev

Få koll och håll dig uppdaterad inom event och digital marknadsföring. Ta del av bra tips, checklistor och relevant läsning på vår blogg och via vårt nyhetsbrev (registrera dig här på sidan). Är det något speciellt du skulle vilja att vi tar upp; tveka inte att höra av dig med ditt önskemål.

Varmt välkommen till Magnet!