– Det här är en funktion som vi släpper våren 2019 –

Platsbokning i biljettsystem för evenemang

Magnet erbjuder platsbokning i biljettsystemet för evenemang. Utnyttja funktionen när publikområdet är indelat i sektioner eller numrerade sittplatser, oavsett om biljettpriserna skiljer sig åt beroende på plats eller inte.

Parkett, salong, mittensektion, rad 2 plats 33, eller bord A. I vårt biljettverktyg ritar du enkelt upp din lokal och delar in platserna som du önskar. De som ska köpa biljett ser vilka platser som är lediga, väljer med ett klick de platser som de önskar boka och genomför köpet. Ett välutvecklat system för platsbokning som gör processen smidig för både dig och besökarna.

Koppla på färdiga betallösningar som kortbetalning och Swish till din biljettförsäljning. Du kan också lägga in olika biljettyper i bokningssystemet. Det ena eventet är inte det andra likt. Därför har vi tagit fram ett flexibelt verktyg med smarta funktioner.

 

Frågor eller funderingar? Vår uppskattade support är redo att hjälpa dig.

Kom igång med Magnet idag

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!

Lämna följande fält tomt
LÄS MER