Magnet
– verktyget för att skapa seminarier, föreläsningar och seminarieverksamhet

Prova Magnet gratis!
Du förbinder dig inte till någonting. Inga kortuppgifter behövs. Endast två steg för att skapa kontot. Det är allt, mycket nöje!
"Vi är väldigt nöjda med Magnet"
Malin Croner, vd
Dalarna Business
"Magnet är otroligt smidigt!"
Björn Lilja, Head of Customer Experience
Kundo
"Magnet är enkelt."
Francesca O´Brien Apelgren, vd
Sveriges Marknadsförbund

Magnet – det optimala verktyget för dig som anordnar seminarier, föreläsningar och seminarieverksamhet

Magnet är det funktionella och lättanvända verktyget för dig som arrangerar alla former av seminarieverksamhet, såsom föredrag, föreläsningar och seminarier, och behöver hjälp med anmälningar, administration och bokningar. Du som föreläsare spar mycket tid på att använda Magnet.

På bara någon minut

Med Magnet har du din anmälningssida klar på bara någon minut, och du har full överblick över vem som tackat ja, vilka som har betalat och andra viktiga uppgifter.

Med Magnet skapar du enkelt säljande seminariepaket, där avgift och litteratur ingår. Du kan också välja att fakturera själv eller med hjälp av våra betallösningar som Billogram och Payson.

Du väljer själv

Med Magnet är det du som väljer vilken information du vill samla in från dina deltagare. Allt för att stärka dina kundrelationer, och ge dig underlag till att skapa unika lösningar och erbjudanden.

Magnet är fyllt med smarta och enkla funktioner. Funktioner som vi har utvecklat tillsammans med våra kunder. Här hittar du bland andra Early Bird, Check in-app och tidsstyrda biljetter.

För vem?

För dig som föreläsare. Du som anlitar föreläsare eller arrangerar föreläsningar. Du som arrangerar seminarium. Eller du som har seminarieverksamhet. Vi har väldigt mycket föreläsare och seminarier-arrangörer som kunder.

Supportnöjdhet på 97 procent

Till det har vi en supportnöjdhet på 97 procent, och upp till 100 inbjudna är gratis. Allt det här och mycket mer ingår.

Varmt välkommen till en vardag utan krångel – välj Magnet redan i dag!

Skapa ditt gratiskonto nu!

Föreläsning