Se filmen om vårt eventverktyg Magnet

Skapa ett event - Så enkelt sätter du upp en anmälningssida

1. Skapa ett event

Så enkelt sätter du upp en anmälningssida

Med Magnet får du upp en anmälningssida inom några få minuter, och kan börja ta emot dina gästanmälningar. Här på bilden intill ser du hur sidan ser ut utan innehåll och design. Nu är det bara att börja. Du klickar direkt på olika delar sidan för att ändra och fylla på med innehåll.

Designa din anmälningssida - Tänk på att följa din grafiska profil eller gör något helt eget

2. Designa din anmälningssida

nk på att följa din grafiska profil eller gör något helt eget

Med Magnet går det att skapa kreativa, säljande och snygga eventsidor. Du kan till exempel ändra färger, typsnitt, bilder, omslagsbilder, bakgrundsbilder och färg och form på dina ikoner för sociala medier.

Färdiga betallösningar - Swish, kort, faktura eller gratis – du väljer

3. Färdiga betallösningar

Swish, kort, faktura eller gratis – du väljer

Vad passar din organisation och det aktuella evenemanget bäst? För vissa är det Swish, för andra kortbetalning. Vissa vill fakturera själva och andra kanske har ett helt kostnadsfritt seminarium. Magnet har färdiga betallösningar att koppla på för dig.

Administrera eventet - Få järnkoll på anmälningar, betalningar och avhopp

4. Administrera eventet

Få järnkoll på anmälningar, betalningar och avhopp

På din adminsida ser du allt administrativt kring eventet. Hur många biljetter har sålts? Vilken är försäljningssumman just nu? Vilka har avbokat och vilka kommer? Vilka har checkats in via appen och dator?

Checka-in - Använd app i mobil/surfplatta eller dator vid incheckning

5. Checka-in

Använd app i mobil/surfplatta eller dator vid incheckning

Allt uppdateras i realtid från de olika enheterna. Du får koll på hur många gäster som kommit och hur många ni väntar på.

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!

Lämna följande fält tomt