Magnet
– verktyget för att skapa seminarier, föreläsningar och seminarieverksamhet

Prova Magnet gratis!
Du förbinder dig inte till någonting. Inga kortuppgifter behövs. Endast två steg för att skapa kontot. Det är allt, mycket nöje!
Skapa en anmälningssida

ENKELT ATT SKAPA

1. Skapa en anmälningssida

Med Magnet får du upp en anmälningssida inom några få minuter, och kan börja ta emot dina gästanmälningar. Här på bilden intill ser du hur sidan ser ut utan innehåll och design. Nu är det bara att börja. Du klickar direkt på olika delar sidan för att ändra och fylla på med innehåll.

Snygga event exempel

SKAPA DIN DESIGN

2. Designa din anmälningssida

Med Magnet går det att skapa kreativa, säljande och snygga eventsidor. Du kan till exempel ändra färger, typsnitt, bilder, omslagsbilder, bakgrundsbilder och färg och form på dina ikoner för sociala medier.

VÄLJ HUR DU VILL TA BETALT

3. Färdiga betallösningar

Swish, kort, faktura eller gratis – du väljer

Vad passar din organisation och det aktuella evenemanget bäst? För vissa är det Swish, för andra kortbetalning. Vissa vill fakturera själva och andra kanske har ett helt kostnadsfritt seminarium. Magnet har färdiga betallösningar att koppla på för dig.

FÖLJ FÖRSÄLJNINGEN

4. Administrera eventet

Få järnkoll på anmälningar, betalningar och avhopp

På din adminsida ser du allt administrativt kring eventet. Hur många biljetter har sålts? Vilken är försäljningssumman just nu? Vilka har avbokat och vilka kommer? Vilka har checkats in via appen och dator?

Checka in dina deltagare med app

CHECKA IN DINA DELTAGARE VIA VÅR APP

5. Checka-in

Använd app i mobil/surfplatta eller dator vid incheckning

Allt uppdateras i realtid från de olika enheterna. Du får koll på hur många gäster som kommit och hur många ni väntar på.