Magnet
– verktyget för att skapa seminarier, föreläsningar och seminarieverksamhet

Prova Magnet gratis!
Du förbinder dig inte till någonting. Inga kortuppgifter behövs. Endast två steg för att skapa kontot. Det är allt, mycket nöje!
"Vi är väldigt nöjda med Magnet"
Malin Croner, vd
Dalarna Business
"Magnet är otroligt smidigt!"
Björn Lilja, Head of Customer Experience
Kundo
"Magnet är enkelt."
Francesca O´Brien Apelgren, vd
Sveriges Marknadsförbund
Event

Magnet förenklar för dig som arrangerar idrottstävlingar, cuper, fotbollscamp och hockeyskolor

Arbetar du ideellt med att arrangera idrottstävlingar, fotbollscuper eller hockeyskolor? Har du tröttnat på krångliga anmälningsformulär och tidsödande excellistor? Använd Magnet! Då har du din anmälningssida klar på bara någon minut, och du har full överblick över vem som tackat ja, vilka som har betalat och andra viktiga uppgifter.

Flexibelt och användarvänligt

Magnet är lika flexibelt och användarvänligt när det kommer till betalning. Du väljer själv om du vill ta betalt via våra färdiga betallösningar, vår fakturatjänst eller med kort. Ett kostnadsfritt arrangemang går också bra.

Magnet är fyllt med smarta och enkla funktioner …

… som vi har utvecklat tillsammans med våra kunder. Med dem bestämmer du till exempel vilken information du vill ha in från dina deltagare. Allt från matallergier och önskad boendeform till skostorlek och ålder. Du kan även skapa färdiga biljettpaket.

Du kan också använda vår sms-funktion för att skicka ut bekräftelser eller annan viktig information. Detta och mycket mer ingår. Inte minst vår support med en kundnöjdhet på 97 procent.

Prova själv redan nu! Välkommen till Magnet!

Skapa ditt gratiskonto nu!

Arrangerar idrottstävlingar, cuper, fotbollscamp och hockeyskolor enklare

Prova Magnet gratis!
Du förbinder dig inte till någonting. Inga kortuppgifter behövs. Endast två steg för att skapa kontot. Det är allt, mycket nöje!