Magnet
– verktyget för att skapa seminarier, föreläsningar och seminarieverksamhet

Prova Magnet gratis!
Du förbinder dig inte till någonting. Inga kortuppgifter behövs. Endast två steg för att skapa kontot. Det är allt, mycket nöje!
"Vi är väldigt nöjda med Magnet"
Malin Croner, vd
Dalarna Business
"Magnet är otroligt smidigt!"
Björn Lilja, Head of Customer Experience
Kundo
"Magnet är enkelt."
Francesca O´Brien Apelgren, vd
Sveriges Marknadsförbund

För nätverksträffar & affärsmingel

Magnet är det lättanvända och smidiga verktyget för dig som arrangerar nätverksträffar och affärsmingel, och behöver hjälp med gästanmälningar, administration och bokningar.

På bara någon minut …

… skapar du din anmälningssida på bara någon minut, och med hjälp av verktyget får du snabbt en god överblick på vem som har anmält sig, vilka som har betalat och eventuella avbokningar.

Du väljer själv

Magnet är flexibelt och samtliga fält som dina gäster kan fylla i är fullt ändringsbara. Du bestämmer vilken information du vill ha in från dina gäster.

Du kan välja att fakturera själv eller använda våra färdiga betallösningar för fakturatjänst eller kortbetalning. Och du! Magnet fungerar lika bra om ditt arrangemang är kostnadsfritt.

För vem?

  • För dig som arrangerar nätverksträffar
  • För dig som vill skapa en egen nätverksträff
  • För dig som arrangerar affärsmingel
  • för dig som arrangerar festmingel

Koppla på Paloma, vårt verktyg för nyhetsbrev.

Magnet är fyllt med smarta funktioner …

… som vi har utvecklat tillsammans med våra kunder. Bland annat en mängd biljettvarianter, såsom Early Bird, tidsstyrda biljetter, rabattkoder och rabatterade biljetter.

Genom vår sms-funktion når du snabbt ut med bekräftelser och annan information. Till det har vi en supportnöjdhet på 97 procent, och upp till 100 inbjudna är kostnadsfritt. Allt det här och mycket mer ingår.

Skapa ett gratiskonto redan nu!

Välkommen till Magnet!