Magnet
– verktyget för att skapa seminarier, föreläsningar och seminarieverksamhet

Prova Magnet gratis!
Du förbinder dig inte till någonting. Inga kortuppgifter behövs. Endast två steg för att skapa kontot. Det är allt, mycket nöje!
"Vi är väldigt nöjda med Magnet"
Malin Croner, vd
Dalarna Business
"Magnet är otroligt smidigt!"
Björn Lilja, Head of Customer Experience
Kundo
"Magnet är enkelt."
Francesca O´Brien Apelgren, vd
Sveriges Marknadsförbund

Magnet för medlemsföreningar, medlemsträffar och regionträffar

Är det dags att skicka ut inbjudan till årets föreningsstämma eller till månadens medlemsmöte? Eller ska årets medlemsavgifter ut? Slipp krångliga formulär och milslånga listor i excel. Välj Magnet i stället!

På bara någon minut

Med Magnet har du din inbjudan klar på bara någon minut. Vårt användarvänliga och flexibla verktyg ger dig dessutom en god överblick på vilka medlemmar du har bjudit in, vilka som har tackat ja och nej, vilka som har betalat och andra viktiga uppgifter.

Magnet är lika smidigt när det kommer till betalning. Du väljer själv om du vill ta betalt via våra färdiga betallösningar, vår fakturatjänst eller med kort.

Fyllt med smarta funktioner

Magnet är fyllt med smarta funktioner, som vi har utvecklat tillsammans med våra kunder. Bland annat Early Bird, check in-app och vår sms-funktion. Med sms-funktionen skickar du lätt och enkelt ut bekräftelser och andra viktiga meddelanden.

Frihet att själv välja

Magnet ger dig också friheten att själv välja vilken information du vill samla in från dina medlemmar. Information som gör att du förstår dem bättre, och som ger dig underlag till att skapa unika medlemserbjudanden.

Detta och mycket mer ingår. Inte minst vår support med en kundnöjdhet på 97 procent.

Skapa dig en enklare vardag, välj Magnet redan i dag! Varmt välkommen!

Skapa ditt gratiskonto nu!