Magnet för medlemsföreningar, medlemsträffar och regionträffar

Är det dags att skicka ut inbjudan till årets föreningsstämma eller till månadens medlemsmöte? Eller ska årets medlemsavgifter ut? Slipp krångliga formulär och milslånga listor i excel. Välj Magnet i stället!

På bara någon minut

Med Magnet har du din inbjudan klar på bara någon minut. Vårt användarvänliga och flexibla verktyg ger dig dessutom en god överblick på vilka medlemmar du har bjudit in, vilka som har tackat ja och nej, vilka som har betalat och andra viktiga uppgifter.

Magnet är lika smidigt när det kommer till betalning. Du väljer själv om du vill ta betalt via våra färdiga betallösningar, vår fakturatjänst eller med kort.

Fyllt med smarta funktioner

Magnet är fyllt med smarta funktioner, som vi har utvecklat tillsammans med våra kunder. Bland annat Early Bird, check in-app och vår sms-funktion. Med sms-funktionen skickar du lätt och enkelt ut bekräftelser och andra viktiga meddelanden.

Frihet att själv välja

Magnet ger dig också friheten att själv välja vilken information du vill samla in från dina medlemmar. Information som gör att du förstår dem bättre, och som ger dig underlag till att skapa unika medlemserbjudanden.

Detta och mycket mer ingår. Inte minst vår support med en kundnöjdhet på 97 procent.

Skapa dig en enklare vardag, välj Magnet redan i dag! Varmt välkommen!

Skapa ditt gratiskonto nu!

SKAPA DITT EVENT NU!

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!

Lämna följande fält tomt
LÄS MER