Mötas på distans – arrangera möten, kurser & evenemang online

Alternativet till att ställa in eller skjuta upp fysiska möten och event på grund av restriktioner eller andra omständigheter är att genomföra dem på distans. Till hands finns lättillgängliga tjänster för videomöten och webbinarier som till exempel Google Meet, Skype och GoToWebinar. Konserter och föreläsningar liksom matcher och andra idrottsevenemang kan genomföras med publik med hjälp av livestreaming via till exempel Vimeo eller Youtube. Genom att bifoga länken i bokningsbekräftelsen kan du kombinera Magnet med den tjänst du föredrar. För Zoom Webinar och Meeting har Magnet dessutom en integration som gör det extra smidigt.  

Ska du ha många deltagare och funderar över hur du ska kunna administrera det hela? Utnyttja Magnet eventverktyg för att sprida ordet, ta emot anmälningar eller sälja biljetter och ha full koll före, under och efter det digitala evenemanget. Tar inte du betalt av dina gäster tar inte vi betalt av dig. 

Magnet för inbjudan, planering & hantering av onlineevent

✅Ordning & reda

✅Tidsbesparande

✅Flexibelt.

Skapa ett event – så enkelt sätter du upp en anmälningssida

Med Magnet får du upp en anmälningssida inom några få minuter, och kan börja ta emot dina gästanmälningar. 

Designa din anmälningssida 

Med Magnet går det att skapa kreativa, säljande och snygga eventsidor. Du kan till exempel ändra färger, typsnitt, bilder, omslagsbilder, bakgrundsbilder och färg och form på dina ikoner för sociala medier.

Olika typer av biljetter

Namnge dina biljetter, prissätt dem och ange moms. Rör det sig om ett paket lägger du till vad som ska ingå i biljettpriset; exempelvis en bok eller ett presentkort. Du bestämmer själv vilka uppgifter du vill att köparen ska uppge. Skapa egna biljetter med olika sorters rabatt, till exempel för den som är tidigt ute (early-bird-biljett), och distribuera rabattkoder. Du kan dessutom tidsstyra olika biljettyper och ställa in specifika tidsintervall när de är till salu. Arrangerar du ett populärt evenemang där biljetterna snabbt går åt kan du också sätta upp en kölista via biljettverktyget. Du får kort sagt ett flexibelt och bra biljetthanteringssystem

Färdiga betallösningar - Swish, kort, faktura eller gratis – du väljer

Vad passar din organisation och det aktuella evenemanget bäst? För vissa är det Swish, för andra kortbetalning. Vissa vill fakturera själva och andra kanske har ett helt kostnadsfritt webbinarium. Magnet har färdiga betallösningar att koppla på för dig.

Administrera eventet - få järnkoll på anmälningar, betalningar och avhopp

Du förbereder enkelt ett informationsmejl som skickas till deltagaren när denne anmält sig eller köpt biljett. På så sätt får deltagaren tillgång till länk och praktisk information för att ansluta till evenemanget. Ytterligare ett sätt är att göra två eller tre utskick, där själva länken levereras i nära anslutning till evenemanget, till exempel en timme innan.

Ska du flytta ett redan bokat fysiskt event till webben är det förstås viktigt att gå ut och tydligt informera om detta i alla sociala kanaler, och att meddela registrerade deltagare direkt via e-post och eventuellt sms. 

På din adminsida ser du allt administrativt kring eventet. Hur många biljetter har sålts? Vilken är försäljningssumman just nu? Vilka har avbokat och vilka kommer delta? Vilka har checkats in via appen och dator?

Checka-in - Använd app i mobil/surfplatta eller dator vid incheckning

Allt uppdateras i realtid från de olika enheterna. Du får koll på hur många som anslutit och hur många ni väntar på.

Uppföljning av evenemanget

När evenemanget är över har du tillgång till relevant data, som statistik. Och dessutom möjligheten att enkelt genomföra en uppföljning av deltagarnas upplevelse.

Prova Magnet nu

Här ser du vilka funktioner som ingår, även i gratislicensen. 

Skapa ett konto och bekanta dig med eventverktyget Magnet, registreringen är kostnadsfri.

 

Skapa konto

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!

Lämna följande fält tomt
LÄS MER

Inbjudan, planering & hantering av event, en komplett eventplattform

Planera & hantera event online

Du har hittat det. Det ultimata verktyget för inbjudan, planering och hantering av event. Magnet assisterar dig med struktur och smarta funktioner, samtidigt som det är enkelt att använda. Hantera alla delar och faser kring ditt event genom att logga in i Magnet online.

Eventplanerare

För alla former av event

Dra nytta av systemet för att planera, marknadsföra och hantera event oavsett om du är professionell eventplanerare, planerar företagsevent emellanåt eller står i färd att anordna ett gratisevenemang.

Behöver du skicka ut inbjudningar och ordna ett anmälningssystem till ett kostnadsfritt event är det gratis att använda vår tjänst. Vill du sälja biljetter hittar du ett flexibelt system för biljettförsäljningi Magnet, och en rad betalningslösningar att ansluta till.

Komplett eventplattform

För din eventhantering inklusive marknadsföring har du en stabil uppbackning av smarta funktioner. Vilket är tidsbesparande när du strävar efter att få så många deltagare som möjligt till evenemanget.

Hantera allt från att skriva ut namnbrickor till att kommunicera ut viktiga uppdateringar via SMS och checka in gästerna vid ankomst. Allt med hjälp av samma mjukvara.

När evenemanget är över har du tillgång till relevant data, som statistik. Och dessutom möjligheten att enkelt genomföra en uppföljning av deltagarnas upplevelse.

Olika typer av biljetter

Erbjud Early-Bird-biljetter, rabatter och rabattkoder för en eller flera biljetter. Tidsinställ biljetter och lägg till produkter till paketerbjudanden som entré plus T-shirt. Du kan också erbjuda väntelista om det blir slutsålt.

App för incheckning till event

Genom att använda appen för incheckning vid ingången till ditt event får du koll på vilka och hur många deltagare som är på plats.

Välj betalningslösning

Välj vilka betalningsalternativ du vill erbjuda vid varje event, och ställ in primär betalningsmetod om du föredrar ett alternativ.

Visa och Mastercard, Swish, Payson, Billogram, Egen fakturering.

Olika momssatser

Administrationsgränsnitt för försäljning, intäkter varav moms, kvitton, rapporter.

Sprid, marknadsför och sälj fler biljetter

Skapa eventsida med egen URL, generera automatisk karta, lägg till filmklipp och bilder, bädda in på din Webbsajt. 

Skicka inbjudningar, dela i sociala medier, skicka sms.


Följ upp försäljning och ordrar

Finns biljetter kvar för försäljning? Titta närmare på ordrar, antal deltagare och vilka som checkat in.

Tracking

Facebook pixel och LinkedIN.

Eventplanering

Dags att skapa ett event?

Passa på att prova Magnet, vår eventplattform; registrera dig utan kostnad och börja utforska. När du skapat ett konto får du tillgång till vårt hjälpcenter med vanliga frågor och svar, vägledning och tips. Vill du sälja biljetter och funderar på vad det kan kosta? Här ser du våra priser för dig som tar betalt av deltagarna. Kika också gärna på vad våra kunder har att säga om verktyget.

Från hjärtat av event & digital marknadsföring – blogg & nyhetsbrev

Få koll och håll dig uppdaterad inom event och digital marknadsföring. Ta del av bra tips, checklistor och relevant läsning på vår blogg och via vårt nyhetsbrev (registrera dig här på sidan). Är det något speciellt du skulle vilja att vi tar upp; tveka inte att höra av dig med ditt önskemål.

Varmt välkommen till Magnet!