Magnet
– verktyget för att skapa seminarier, föreläsningar och seminarieverksamhet

Prova Magnet gratis!
Du förbinder dig inte till någonting. Inga kortuppgifter behövs. Endast två steg för att skapa kontot. Det är allt, mycket nöje!

Anmälningssystem för event

Använd Magnet för att skapa ett event med anmälningssystem gratis online, på bara någon minut. Det är verktyget för dig som ska arrangera ett eller flera event och som behöver få ordning på gästanmälningar, administration och bokningar. Med hjälp av vårt lättanvända anmälningssystem får du snabbt en bra överblick över antalet anmälningar, betalningar och eventuella avbokningar.

Testa Magnet idag för att skapa ett lyckat event med ett smidigt anmälningssystem!

Flexibel plattform för anmälningssidor

Olika event kräver olika anmälningsformulär. Magnet är fyllt med smarta funktioner som vi har utvecklat tillsammans med våra kunder. Bland annat olika biljettvarianter som du kan koppla till anmälningsformuläret, en smidig sms-funktion och färdiga betallösningar om du inte vill fakturera själv.

Och du; tjänsten fungerar lika bra om ditt arrangemang är kostnadsfritt. Tar inte du betalt av dina besökare tar inte vi betalt av dig när du skapar anmälningsformuläret.

Skapa din kostnadsfria anmälningssida online idag.

Skapa anmälningsformulär till ditt event – 5 tips

I planeringen av ett framgångsrikt event är det många steg som måste bockas av. Kom ihåg-listan kan bli hur lång som helst. Men vissa av punkterna är extra viktiga för dig som eventplanerare att ta hänsyn till. Nedan listar vi vilka de är.

Anmälningssystem

1. Gör det enkelt för kunden att anmäla sig

Satsa på enkla och tydliga anmälningsformulär. Fråga endast efter de mest nödvändiga uppgifterna, så som namn, e-postadress och telefonnummer. Visst kan det vara intressant för dig att få information om hur kunden hittade ditt event till exempel, men var försiktig med hur mycket information du begär. Annars kan det leda till att den potentiella kunden tröttnar och klickar sig bort från din sida. Kom ihåg att de flesta av oss ogillar långa frågeformulär på nätet. Se därför till att du efterfrågar max fem uppgifter totalt.

2. Var tydlig med datum, tid och plats

Webbdesign, snygga bilder och lockande, säljande texter i all ära, men glöm inte de viktiga detaljerna. Var lika noggrann där! Se till att du tydligt presenterar datum för eventet, vilken tid det går av stapeln och var det kommer att arrangeras. Lägg till en karta, och om möjligt information om hotell i närheten. Gör det helt enkelt så smidigt som möjligt för dina kunder att hitta tid, plats och datum i ditt system.

3. Marknadsför din eventsida

Hur modern och inbjudande din eventsida än är, så är den inte till någon nytta om ingen besöker den. Använd marknadsföring via e-post, uppdatera dina sidor på Facebook och Instagram, och dela ut flyers. Du kan också uppmuntra kunder som redan anmält sig till eventet, dina nätverkskontakter och vänner att dela eventsidan på sociala medier.

4. Ta hänsyn till hur många som får plats

Om lokalen du bokat till ditt event tar in 100 personer, var då noga med att inte ta in fler. Var realistisk och sälj endast det antal biljetter som känns rimligt. I vårt anmälningssystem Magnet kan du begränsa antal platser, samt hålla koll på antal anmälningar och sålda biljetter.

5. Sätt tydliga avbokningsregler

Ingen event manager blir glad för avbokningar. Men så blir det ibland. Livet kommer emellan, och vi behöver ändra våra planer. Bestäm hur avbokningsreglerna ska se ut, och kommunicera tydligt vad som gäller på din eventsida. Besvara tydligt och klart vanligt förekommande frågor som ifall kunden behöver avboka senast en viss dag, hur stort belopp den kommer att kunna få tillbaka och så vidare. Allt för att undvika osäkerhet och missförstånd.

Testa Magnet idag för en smidig anmälning till ditt event!

Lycka till!

Behöver du kommunicera via e-postutskick? Koppla gärna på Paloma, vårt verktyg för nyhetsbrev.

Välkommen till Magnet, kontakta vår support vid frågor och funderingar!

"Vi är väldigt nöjda med Magnet"
Malin Croner, vd
Dalarna Business
"Magnet är otroligt smidigt!"
Björn Lilja, Head of Customer Experience
Kundo
"Magnet är enkelt."
Francesca O´Brien Apelgren, vd
Sveriges Marknadsförbund