Gratis anmälningssystem med smidiga Magnet

Använd Magnet för att skapa ett event med anmälningssystem gratis, på bara någon minut. Det är det lättanvända verktyget för dig som ska arrangera ett eller flera event och behöver ordning på gästanmälningar, administration och bokningar.

Med hjälp av anmälningssystemet får du snabbt god överblick över antalet anmälningar, betalningar och eventuella avbokningar.

Flexibel plattform för anmälningssidor

Olika event kräver olika anmälningsformulär. Magnet är fyllt med smarta funktioner, som vi har utvecklat tillsammans med våra kunder. Bland annat olika biljettvarianter att koppla till anmälningsformuläret, sms-funktion och färdiga betallösningar om du inte vill fakturera själv.

Och du; tjänsten fungerar lika bra om ditt arrangemang är kostnadsfritt. Tar inte du betalt av dina besökare tar inte vi betalt av dig när du använder anmälningsformuläret.

Skapa din kostnadsfria anmälningssida online i dag.

Behöver du kommunicera via e-postutskick? Koppla gärna på Paloma, vårt verktyg för nyhetsbrev.

Välkommen till Magnet, kontakta vår support vid frågor och funderingar!

 

SKAPA DITT EVENT NU!

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!

Lämna följande fält tomt