Magnet är ett smidigt och enkelt verktyg för att planera bröllop och födelsedagskalas.

Fokusera på att göra ditt bröllop eller födelsedagskalas till en oförglömlig dag och låt Magnet hjälpa dig att få koll på dina gäster. Med Magnet kan du enkelt skapa ordning och reda på anmälningar till ditt bröllop eller födelsedagskalas. Du får en bra översikt på hur många och vilka som kommer. Du kan på ett enkelt sätt ta reda på och få koll på vilka gäster som behöver specialkost så som vegetariskt eller gluten/laktosfritt. Du kan även ta reda på vilka som vill hålla tal eller önska en favoritlåt till discot. Det är bara din fantasi som sätter gränser för hur kreativ du kan vara i din inbjudan.

Ta emot anmälningar från dina gäster till ditt bröllop eller kalas med dina älsklingsfärger och bilder. Skicka länken till din inbjudan på valfritt sätt, till exempel via vanligt brev, mejl eller Messenger. Dina gäster ser tydligt var och när festen går av stapeln och anmäler sig direkt på din anmälningssida. Du kan ange en annan kontaktperson än dig själv om du tex har en toastmaster/madam på festen dit dina gäster kan höra av sig om de har frågor.
Börja ta emot gäster till ditt bröllop eller kalas i dag!

Supportnöjdhet på 97 procent

Och du! Vi har en supportnöjdhet på 97 procent, och är ditt evenamng gratis så är Magnet det också. Allt det här och mycket mer ingår.

Koppla på Paloma, vårt verktyg för nyhetsbrev.

Välkommen till Magnet! 

Skapa ditt gratiskonto nu!

SKAPA DITT EVENT NU!

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!

Lämna följande fält tomt