Företagsevent

Att ordna företagsevent kan synas som ett potentiellt betungande åtagande med administration, kommunikation och praktiska göromål. Med rätt stöd blir uppgiften roligare, och du får utdelning i form av uppskattade event. Oavsett om du ensam eller tillsammans med andra ansvarar för att arrangera företagsevent drar du fördel av det lättanvända eventverktyget Magnet.

Ett företagsevent kan rikta sig till medarbetare, samarbetspartners eller kunder. Det kan variera till utformning och ändamål.

  • Kick-off
  • Konferens
  • Julfest
  • Temadagar
  • Teambuilding
  • Prisgala.

För alla typer av företagsevent gäller att struktur och överblick är A och O i det bakomliggande arbetet.

 

Planera & boka företagsevent

När du ska planera ett företagsevent är första steget att klargöra följande:

Vad är syftet? - Att informera om en nysatsning, fira något, stärka relationer?

Hur ska eventet utformas? - Underhållning, mat och dryck, aktiviteter, övernattning?

Vem väljer och bokar? - Ett alternativ är att deltagarna får lämna förslag på aktiviteter som man sedan röstar om. Även i det fallet behövs en ansvarig, som även kan vara bokningsansvarig.

Var ska eventet hållas? - För ett event som bara sträcker sig över en dag eller kväll ligger den stad eller ort där företaget har sitt säte nära till hands, liksom närliggande städer. Vid övernattning är det tid och budget som begränsar urvalet. Hitta och boka en lämplig lokal i god tid.

När ska eventet hållas? - Titta inte bara i företagets kalender, stäm av att det/de datum ni väljer inte krockar med exempelvis konkurrerande event.

Sätt dig in i eventhantering och eventmarknadsföring, och håll dig uppdaterad. Användbara tips, fördjupande artiklar och konkreta guider kan du ta del av i vår blogg och via vårt nyhetsbrev som du kan anmäla dig till längst ned på sidan.

 

Överblick med smidigt & funktionellt verktyg

Med verktyget Magnet får du ordning och reda. Du skapar snabbt och enkelt en anmälningssida för ditt företagsevent, och lägger upp valfritt antal programpunkter. Med anmälningarna kan du passa på att samla in uppgifter om exempelvis specialkost och annan relevant information för dig som arrangör och bokningsansvarig.

För snabb och samlad kommunikation kan du utnyttja sms-utskick, och låta deltagarna checka in på plats via mobilen. Du får full koll på anmälningar och eventuella avanmälningar. Tar du betalt finns flera biljettyper och olika betallösningar inbyggt. Detta tillsammans med en rad andra funktioner gör Magnet till en tillgång.

Prova Magnet, det gör skillnad.

Ps: Vid behov kan du koppla på Postman, vårt verktyg för nyhetsbrev.

SKAPA DITT EVENT NU!

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!

Lämna följande fält tomt