Magnet
– verktyget för att skapa seminarier, föreläsningar och seminarieverksamhet

Prova Magnet gratis!
Du förbinder dig inte till någonting. Inga kortuppgifter behövs. Endast två steg för att skapa kontot. Det är allt, mycket nöje!

Skapa ett anmälningsformulär på två minuter!

Har du tröttnat på krångliga anmälningsformulär och långa listor i excel? Använd Magnet i stället! Då har du ditt anmälningsformulär klart på två minuter, och du har full överblick över vem som tackat ja, vilka som har betalat och andra viktiga uppgifter.

Flexibelt och användarvänligt

Magnet är lika flexibelt och användarvänligt när det kommer till betalning. Du väljer själv om du vill ta betalt via våra färdiga betallösningar, vår fakturatjänst eller med kort. Ett kostnadsfritt arrangemang går också bra.

Magnet är fyllt med smarta och enkla funktioner …

… som vi har utvecklat tillsammans med våra kunder. Med Magnet väljer du till exempel själv vilken information du vill samla in från dina deltagare. Information som gör att just du förstår dina kunder bättre, och ger dig underlag till att skapa skräddarsydda lösningar och erbjudanden.

Du kan också använda vår sms-funktion för att skicka ut bekräftelser eller andra viktiga meddelanden.

Supportnöjdhet på 97 procent

Till det har vi en supportnöjdhet på 97 procent, och upp till 100 inbjudna är kostnadsfritt. Allt det här och mycket mer ingår.

Välkommen till en enklare vardag. Prova Magnet redan i dag!

Skapa ditt gratiskonto nu!