Du är inte först ut men i gott sällskap

Ett verktyg fritt från krusiduller.

Magnet är ett eventverktyg som låter dig skapa event och sälja biljetter helt på dina villkor. Det spelar ingen roll om du ska bjuda in till en idrottscup, en föreläsning, seminarium, kurs, match eller en rockkonsert; verktyget är enkelt, prissättningen är tydlig och vi svarar om du ringer och behöver hjälp. Du kanske kallar det: Gästanmälningar och gästregistrering, visst Magnet funkar för det också. Du kan ta kontroll över din biljettförsäljning och sälja biljetter genom Magnet.

 • 1. Skapa ett event

  Beskriv eventet, lägg till bilder och sätt pris på biljetten.

 • 2. Sälj biljetter

  Färdiga kortbetalningar och fakturatjänster.

 • 3. Hantera eventet

  Tidsstyrd försäljning, hantering av gästlistor och bokningsfunktioner.

 • 4. Välkomna gästerna

  Checka in gästerna via en mobilapp. Börja om igen!

Magnet – det ultimata eventverktyget

Är din verksamhet inriktad mot Event Management? Arbetar du som eventplanerare? Anordnar du företagsevent, seminarier, föredrag eller temaresor av olika slag? Är det dags att sälja matchbiljetter, anordna sommarens fotbollsskola, vinterns hockeycamp eller kanske årets cuper?

<p">Oavsett karaktären på ditt event är Magnet verktyget för dig! Det är fyllt med enkla och smarta funktioner som hjälper dig att skapa snygga och säljande eventsidor, med minimal tidsåtgång. Dessutom passar det utmärkt oavsett om du arrangerar större evenemang, såsom konserter och idrottsgalor, eller om du anordnar mindre event som till exempel endagarskurser, årets release-party och kortare utbildningar.

Magnet passar helt enkelt i alla sammanhang där du bjuder in kunder, och andra intressenter, och behöver ta emot gästanmälningar. Och lika bra fungerar det om ditt event är kostnadsfritt eller mot en avgift, och du behöver sälja biljetter.

En inblick i Magnet

Se filmen

Trevliga partners.

"Magnet är smidigt och enkelt att hantera. Att våra medlemmar kan anmäla, eller avanmäla sig till event gör att vi på ett smidigt sätt kan administrera våra deltagarlistor. Jag ser bara fördelar."Francesca O´Brien Apelgren, VD Marknadsföreningen i Stockholm .

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!

Lämna följande fält tomt