Du är inte först ut men i gott sällskap

Skapa event online 

Magnet är ett verktyg som låter dig skapa event online och sälja biljetter eller ta emot gästanmälningar helt på dina villkor. Det spelar ingen roll om du ska bjuda in till en idrottscup, föreläsning, seminarium, kurs, match eller rockkonsert. Verktyget är enkelt, prissättningen tydlig, och vi svarar om du ringer och behöver hjälp.

 • 1. Skapa ett event

  Beskriv eventet, lägg till bilder och sätt pris på biljetten.

 • 2. Sälj biljetter

  Färdiga kortbetalningar och fakturatjänster.

 • 3. Hantera eventet

  Tidsstyrd försäljning, hantering av gästlistor och bokningsfunktioner.

 • 4. Välkomna gästerna

  Checka in gästerna via en mobilapp. Börja om igen!

Det ultimata eventverktyget

Magnet är det ultimata eventverktyget för dig som är professionell eventplanerare, glad amatör eller helt novis. Du kan använda det när du ska anordna företagsevent, seminarier, föredrag och temaresor av olika slag. Eller när det är dags att sälja matchbiljetter, anordna fotbollsskola eller ridläger, säsongens cup eller dansuppvisning. Vi har tagit fram ett komplett verktyg som är lätt att använda, där du kan hantera ditt event i alla steg.

Magnet är fyllt med smidiga och smarta funktioner som hjälper dig skapa snygga och säljande eventsidor, med minimal tidsåtgång. Dessutom passar det utmärkt såväl när du arrangerar större evenemang som konserter och idrottsgalor, som när du anordnar mindre event som endagarskurser, release-partyn och kortare utbildningar.

Använd verktyget i alla sammanhang där du bjuder in deltagare och behöver ta emot gästanmälningar.
Fungerar lika bra när ditt event är kostnadsfritt som när du behöver sälja biljetter.

En inblick i Magnet

Se filmen

Trevliga partners.

"Magnet är smidigt och enkelt att hantera. Att våra medlemmar kan anmäla, eller avanmäla sig till event gör att vi på ett smidigt sätt kan administrera våra deltagarlistor. Jag ser bara fördelar."Francesca O´Brien Apelgren, VD Marknadsföreningen i Stockholm .

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!

Lämna följande fält tomt
LÄS MER

Inbjudan, planering & hantering av event

Planera & hantera event online

Du har hittat det. Det ultimata verktyget för inbjudan, planering och hantering av event. Magnet assisterar dig med struktur och smarta funktioner, samtidigt som det är enkelt att använda. Hantera alla delar och faser kring ditt event genom att logga in i Magnet online.

För alla former av event

Dra nytta av systemet för att planera, marknadsföra och hantera event oavsett om du är professionell eventplanerare, planerar företagsevent emellanåt eller står i färd att anordna ett gratisevenemang.

Behöver du skicka ut inbjudningar och ordna ett anmälningssystem till ett kostnadsfritt event är det gratis att använda vår tjänst. Vill du sälja biljetter hittar du ett flexibelt system för biljettförsäljningi Magnet, och en rad betalningslösningar att ansluta till.

Komplett eventhantering

För din eventhantering inklusive marknadsföring har du en stabil uppbackning av smarta funktioner. Vilket är tidsbesparande när du strävar efter att få så många deltagare som möjligt till evenemanget.

Hantera allt från att skriva ut namnbrickor till att kommunicera ut viktiga uppdateringar via SMS och checka in gästerna vid ankomst. Allt med hjälp av samma mjukvara.

När evenemanget är över har du tillgång till relevant data, som statistik. Och dessutom möjligheten att enkelt genomföra en uppföljning av deltagarnas upplevelse.

Olika typer av biljetter

Erbjud Early-Bird-biljetter, rabatter och rabattkoder för en eller flera biljetter. Tidsinställ biljetter och lägg till produkter till paketerbjudanden som entré plus T-shirt. Du kan också erbjuda väntelista om det blir slutsålt.

App för incheckning till event

Genom att använda appen för incheckning vid ingången till ditt event får du koll på vilka och hur många deltagare som är på plats.

Välj betalningslösning

Välj vilka betalningsalternativ du vill erbjuda vid varje event, och ställ in primär betalningsmetod om du föredrar ett alternativ.

Visa och Mastercard, Swish, Payex, Payson, Billogram, Egen fakturering.

Olika momssatser

Administrationsgränsnitt för försäljning, intäkter varav moms, kvitton, rapporter.

Sprid, marknadsför och sälj fler biljetter

Create your own event page with individual event URL, retrieve automatic map, add videos or pictures, embed on website.

Send invites, share on social media, send SMS.

Följ upp försäljning och ordrar

Finns biljetter kvar för försäljning? Titta närmare på ordrar, antal deltagare och vilka som checkat in.

Tracking

Facebook pixel och LinkedIN.

Dags att skapa ett event?

Passa på att prova Magnet; registrera dig utan kostnad och börja utforska. När du skapat ett konto får du tillgång till vårt hjälpcenter med vanliga frågor och svar, vägledning och tips. Vill du sälja biljetter och funderar på vad det kan kosta? Här ser du våra priser för dig som tar betalt av deltagarna. Kika också gärna på vad våra kunder har att säga om verktyget.

Från hjärtat av event & digital marknadsföring – blogg & nyhetsbrev

Få koll och håll dig uppdaterad inom event och digital marknadsföring. Ta del av bra tips, checklistor och relevant läsning på vår blogg och via vårt nyhetsbrev (registrera dig här på sidan). Är det något speciellt du skulle vilja att vi tar upp; tveka inte att höra av dig med ditt önskemål.

Varmt välkommen till Magnet!