Du är inte först ut men i gott sällskap

Skapa event online 

Magnet är ett verktyg som låter dig skapa event online och sälja biljetter eller ta emot gästanmälningar helt på dina villkor. Det spelar ingen roll om du ska bjuda in till en idrottscup, föreläsning, seminarium, kurs, match eller rockkonsert. Verktyget är enkelt, prissättningen tydlig, och vi svarar om du ringer och behöver hjälp.

 • 1. Skapa ett event

  Beskriv eventet, lägg till bilder och sätt pris på biljetten.

 • 2. Sälj biljetter

  Färdiga kortbetalningar och fakturatjänster.

 • 3. Hantera eventet

  Tidsstyrd försäljning, hantering av gästlistor och bokningsfunktioner.

 • 4. Välkomna gästerna

  Checka in gästerna via en mobilapp. Börja om igen!

Det ultimata eventverktyget

Magnet är det ultimata eventverktyget för dig som är professionell eventplanerare, glad amatör eller helt novis. Du kan använda det när du ska anordna företagsevent, seminarier, föredrag och temaresor av olika slag. Eller när det är dags att sälja matchbiljetter, anordna fotbollsskola eller ridläger, säsongens cup eller dansuppvisning. Vi har tagit fram ett komplett verktyg som är lätt att använda, där du kan hantera ditt event i alla steg.

Magnet är fyllt med smidiga och smarta funktioner som hjälper dig skapa snygga och säljande eventsidor, med minimal tidsåtgång. Dessutom passar det utmärkt såväl när du arrangerar större evenemang som konserter och idrottsgalor, som när du anordnar mindre event som endagarskurser, release-partyn och kortare utbildningar.

Använd verktyget i alla sammanhang där du bjuder in deltagare och behöver ta emot gästanmälningar.
Fungerar lika bra när ditt event är kostnadsfritt som när du behöver sälja biljetter.

En inblick i Magnet

Se filmen

Trevliga partners.

"Magnet är smidigt och enkelt att hantera. Att våra medlemmar kan anmäla, eller avanmäla sig till event gör att vi på ett smidigt sätt kan administrera våra deltagarlistor. Jag ser bara fördelar."Francesca O´Brien Apelgren, VD Marknadsföreningen i Stockholm .

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!

Lämna följande fält tomt