Digital inbjudan & anmälning – gratis för gratisevenemang

Skapa din digitala inbjudan, ta emot anmälningar och administrera ditt gratisevenemang på ett ställe; helt gratis. Tar inte du betalt av dina gäster tar inte vi betalt av dig. Med Magnet får du ett värdefullt verktyg för att bjuda in dina gäster på ett smidigt och snyggt sätt. Läs mer och missa inte våra 7 tips för att skapa en inbjudan som sticker ut!

Vi tycker inbjudningar ska vara enkelt att skapa och administrera, och samtidigt vara effektiva. Att skapa evenemang och inbjudningar på Facebook är enkelt, men det är lätt hänt att det drunknar i flödet. De intresse- och deltagaranmälningar du får via Facebook tenderar tyvärr också att vara högst osäkra indikatorer på hur många som faktiskt kommer på din inbjudan.

Genom att skapa ditt evenemang via Magnet kan du göra en personlig och lockande digital inbjudan, som når fram. Det tar endast ett par minuter att skapa ett event med anmälningssida och du kan börja bjuda in dina gäster. Dessutom ingår flera smarta funktioner som du kan dra nytta av. Och du har hela tiden god överblick över anmälningar och eventuella avbokningar.     

Bjud in till event online – sprid & marknadsför ditt evenemang utan kostnad

Ska du arrangera ett eller flera evenemang med begränsad budget? Med gratislicensen kan du:

 • Skapa responsiv anmälningssida med egen webbadress & design
 • Lägga upp bilder och filmer på eventsidan
 • Bädda in på din befintliga webbplats
 • Ge vägbeskrivning genom automatisk karta
 • Dela i sociala medier
 • Skicka inbjudningar
 • Bekräfta anmälningar automatiskt
 • Erbjuda reservplatser
 • Skapa och länka till samtyckestext
 • Samarbeta via flera administratörskonton
 • Skriva ut namnbrickor
 • Checka in deltagare
 • Kopiera tidigare event
 • Göra en attraktiv inbjudan.

 

Registrera dig kostnadsfritt idag, och förbered ditt evenemang.

Varmt välkommen till Magnet!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inbjudan

7 tips för att göra dina inbjudningar oemotståndliga

Inbjudningarna är ofta avgörande när det kommer till ett lyckat event, och ju mer tilldragande din inbjudan är, desto fler kommer att tacka ja. Tack vare dagens tekniska möjligheter, är det lättare än någonsin att skapa attraktiva e-vites – digitala inbjudningar.

För att hjälpa dig att utnyttja möjligheterna och skapa en inbjudan som sticker ut, bjuder vi dig på våra bästa tips om hur du skapar en vinnande inbjudan.

 

1. Välj en ren och enkel design för din inbjudan

Syftet med en inbjudan är att den ska informera om eventet på ett så enkelt sätt som möjligt. En stilren och avskalad design försäkrar dig om att den ger gästerna den information de behöver. Gör din inbjudan lättillgänglig, och det blir enkelt för de inbjudna att ta till sig av ditt budskap.

 

2. Det viktigaste först i din inbjudan!

Se till att din inbjudan svarar på frågor som varför dina kunder ska tacka ja till eventet, och vad de kommer få ut av att det. Lyft detta först i inbjudan. Och kom ihåg den oskrivna regeln – inom 30 sekunder ska gästerna förstå varför de ska vara med på ditt event!

Om du är ansvarig för en företagskonferens - uppmärksamma vilka ämnen som ni kommer att behandla under evenemanget, och de viktigaste gästtalarna. Om du anordnar en utbildning eller kurs för nyblivna föräldrar – lyft fram vad du kommer att lära ut och vilka varumärken som kommer att finnas med.

 

3. Kom ihåg de grundläggande detaljerna

När du är fullt upptagen med att få till rätt design och budskap på din eventsida, är det lätt att glömma de viktiga detaljerna. Se därför till att du prickar av detalj för detalj, som veckodag, datum, klockslag, och om det behövs; tidszon.

 

4. Använd filmklipp och bilder

Använd visuella effekter för att locka kunder att anmäla sig! Har du kvar filmer från förra årets konferens? Eller kanske foton på brudklänningarna som du kommer att sälja och marknadsföra på årets bröllopsmässa? Ett bild säger som bekant mer än tusen ord, och en film kan vara det perfekta dragplåstret. 

 

5. Använd recensioner och vitsord

Fråga deltagarna på dina tidigare event vad de gillade och inte gillade med evenemanget. Be dem sätta betyg, lämna recensioner och vitsord! Använd sedan dessa citat på dina inbjudningar. Det finns knappt något som smäller högre och säljer bättre än en genuint fin recension.

 

6. Marknadsför ditt event via e-post

Marknadsför ditt event via e-post! Och gör det genom att göra varje brev personligt. Använd mottagarens namn, och skräddarsy innehållet efter respektive kund. A/B-testa dina utskick för att försäkra dig om att du skickar mejl med högsta möjliga öppningsgrad. Testa olika ämnesrader, olika tider för utskick – och fortsätt sedan att optimera löpande.

 

7. Mät och följ upp dina kampanjer

Se noggrant över hur dina inbjudningar tas emot. Mät öppningsfrekvensen och se över klickstatistiken. Gå igenom vilka länkar som kunderna klickar på. Använd sedan den här informationen för att skapa så säljande inbjudningar som möjligt.

Inbjudan

SKAPA DIGITAL INBJUDAN!

Få våra smarta tips och öka din kunskap om nyhetsbrev, enkäter och evenemang via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer med ca 10 nummer om året och vi lämnar naturligtvis inte ut din adress till någon och skickar inget annat än nyhetsbrev från oss till dig. Genom att prenumerera samtycker du till att vi använder din e-postadress till att skicka våra kunskapsbrev till dig. Mycket nöje!

Lämna följande fält tomt
LÄS MER

Inbjudan, planering & hantering av event, en komplett eventplattform

Planera & hantera event online

Du har hittat det. Det ultimata verktyget för inbjudan, planering och hantering av event. Magnet assisterar dig med struktur och smarta funktioner, samtidigt som det är enkelt att använda. Hantera alla delar och faser kring ditt event genom att logga in i Magnet online.

Eventplanerare

För alla former av event

Dra nytta av systemet för att planera, marknadsföra och hantera event oavsett om du är professionell eventplanerare, planerar företagsevent emellanåt eller står i färd att anordna ett gratisevenemang.

Behöver du skicka ut inbjudningar och ordna ett anmälningssystem till ett kostnadsfritt event är det gratis att använda vår tjänst. Vill du sälja biljetter hittar du ett flexibelt system för biljettförsäljningi Magnet, och en rad betalningslösningar att ansluta till.

Komplett eventplattform

För din eventhantering inklusive marknadsföring har du en stabil uppbackning av smarta funktioner. Vilket är tidsbesparande när du strävar efter att få så många deltagare som möjligt till evenemanget.

Hantera allt från att skriva ut namnbrickor till att kommunicera ut viktiga uppdateringar via SMS och checka in gästerna vid ankomst. Allt med hjälp av samma mjukvara.

När evenemanget är över har du tillgång till relevant data, som statistik. Och dessutom möjligheten att enkelt genomföra en uppföljning av deltagarnas upplevelse.

Olika typer av biljetter

Erbjud Early-Bird-biljetter, rabatter och rabattkoder för en eller flera biljetter. Tidsinställ biljetter och lägg till produkter till paketerbjudanden som entré plus T-shirt. Du kan också erbjuda väntelista om det blir slutsålt.

App för incheckning till event

Genom att använda appen för incheckning vid ingången till ditt event får du koll på vilka och hur många deltagare som är på plats.

Välj betalningslösning

Välj vilka betalningsalternativ du vill erbjuda vid varje event, och ställ in primär betalningsmetod om du föredrar ett alternativ.

Visa och Mastercard, Swish, Payson, Billogram, Egen fakturering.

Olika momssatser

Administrationsgränsnitt för försäljning, intäkter varav moms, kvitton, rapporter.

Sprid, marknadsför och sälj fler biljetter

Skapa eventsida med egen URL, generera automatisk karta, lägg till filmklipp och bilder, bädda in på din Webbsajt. 

Skicka inbjudningar, dela i sociala medier, skicka sms.


Följ upp försäljning och ordrar

Finns biljetter kvar för försäljning? Titta närmare på ordrar, antal deltagare och vilka som checkat in.

Tracking

Facebook pixel och LinkedIN.

Eventplanering

Dags att skapa ett event?

Passa på att prova Magnet, vår eventplattform; registrera dig utan kostnad och börja utforska. När du skapat ett konto får du tillgång till vårt hjälpcenter med vanliga frågor och svar, vägledning och tips. Vill du sälja biljetter och funderar på vad det kan kosta? Här ser du våra priser för dig som tar betalt av deltagarna. Kika också gärna på vad våra kunder har att säga om verktyget.

Från hjärtat av event & digital marknadsföring – blogg & nyhetsbrev

Få koll och håll dig uppdaterad inom event och digital marknadsföring. Ta del av bra tips, checklistor och relevant läsning på vår blogg och via vårt nyhetsbrev (registrera dig här på sidan). Är det något speciellt du skulle vilja att vi tar upp; tveka inte att höra av dig med ditt önskemål.

Varmt välkommen till Magnet!