Magnet
– verktyget för att skapa seminarier, föreläsningar och seminarieverksamhet

Prova Magnet gratis!
Du förbinder dig inte till någonting. Inga kortuppgifter behövs. Endast två steg för att skapa kontot. Det är allt, mycket nöje!

Tidseffektiv och smidig eventapp

Håll koll, planera och organisera, allt på ett och samma ställe. Med Magnet, vår eventapp, kan du arrangera ett event direkt från din mobil. Appen är specifikt designad för att för att förenkla ditt eventplanerande och gör det roligt och enkelt att hålla i event. Testa vår digitala plattform idag och upplev ett enkelt sätt […]

Håll koll, planera och organisera, allt på ett och samma ställe. Med Magnet, vår eventapp, kan du arrangera ett event direkt från din mobil. Appen är specifikt designad för att för att förenkla ditt eventplanerande och gör det roligt och enkelt att hålla i event.

Testa vår digitala plattform idag och upplev ett enkelt sätt att planera event!

Eventappen du behöver

Allt är online, det enda du måste ha är en internetuppkoppling. Ha full kontroll över alla delar av ditt evenemang, oavsett vart du är. Slipp försöka få separata programvaror och appar att synka, få istället all din data på en enda plats.

Med Magnet kan du sälja flera olika typer av biljetter, skapa och skicka inbjudningar, ta betalt genom flera olika betalningsmetoder, bygga marknadsförande innehåll för sociala medier och mycket annat. Du kan också ha koll på den totala intäkten, antal biljetter sålda, antal avbokningar, gästlistan och flera andra saker.

Spara tid med smarta funktioner

Låt Magnet ta hand om administreringen, och lägg istället lite extra tid på det viktigaste, att skapa ett riktigt lyckat event. Oavsett vad för typ av event det är du organiserar så är vår plattform byggd för att möta dina behov.

Vi har även funktioner som gör att du kan skapa din egen event sida. Där kan du lägga till bilder, kartor, videor och mycket annat som ger potentiella kunder all den information som de behöver för att köpa biljetter till ditt event. Genom vår eventapp kan dina kunder köpa biljetter med några få klick. Att köpa biljetter till ditt event ska vara enkelt, lockande och attraktivt. Få potentiella kunder att känna att de skulle gå miste om en upplevelse om de inte går på ditt event.

Konstanta förbättringar

Vår eventapp är utvecklad i Sverige och uppdateras kontinuerligt av vårt team för att hela tiden möta våra kunders behov. Magnet är användarvänlig och passar både för proffsiga eventplanerare och nybörjare. Du behöver inte vara orolig för att appen skulle vara svår att lära sig, den är byggd för att vara lättanvänd och passande för alla.

En event app för alla

Appen är väl integrerad med populära sociala medier för att du enkelt ska kunna publicera det marknadsförande innehåll du skapar. Magnet är även integrerat med saker som Google Analytics, WordPress och alla stora betalningsalternativ. Vår eventapp är gratis för gratisevent, det är bara om du vill börja sälja biljetter som du behöver betala. Det enda du behöver göra för att börja använda dig av Magnet är att skapa ett konto.

Du behöver inte ladda ner något eller fundera över versioner eller uppdateringar, utan allt har du direkt i din webbläsare. Appen är passande för alla typer av event, från konferenser och föreläsningar till bröllop och fester. Oavsett vad för evenemang det är du håller i eller om eventet är digitalt eller fysiskt, kan du ha nytta av vår eventapp.

Användbar data och statistik

Efter ditt event får du även användbar data som kan hjälpa dig att göra förbättringar till ditt nästa event. Genom relevant data och statistik från ditt event kan du lätt analysera vad som fungerar bra och mindre bra. Det här gör att du kan göra ett ännu bättre arbete till ditt nästa event. Med Magnets smarta funktioner kan dina event hela tiden utvecklas och bli bättre.

Det är även smart att göra en enkät efter ditt event för att se vad dina gäster verkligen tyckte om ditt event. Skapa en trevlig och kort enkät som är enkel att svara på. Det ska gå fort att svara på dina frågor. På så sätt är du ännu bättre utrustad för att skapa förbättringar. Magnet gör det även möjligt för dig att spåra Facebook pixel och data från Linkedin för att se hur dina inlägg presterade på dessa plattformar. Ju mer information du kan ta reda på, desto bättre.

En eventapp med struktur

Få struktur i planeranet och organisera arbetet i Magnet. Bjud gärna in de andra medlemmarna i ditt team till appen och samarbeta där tillsammans. Ihop kan ni enkelt jobba för att skapa ett oförglömligt event.

Appen är snygg och enkel att förstå sig på. Därför blir det lätt att använda den. Att arrangera ett event behöver varken vara dyrt, komplicerat eller tidskrävande när man har de verktyg man behöver.

Två små tips för eventplanering

Dela upp dina medarbetare i olika team och utse gruppledare. Dessa team kan sedan ha var sitt eget ansvarsområde. På så sätt kan du öka samarbetsandan i teamet och jobba mer effektivt. Med fler synpunkter och perspektiv kan ni tillsammans komma fram till bättre lösningar och idéer.

Gör din vision och dess tidslinje tydlig för alla inblandade. Som arrangör och eventplanerare behöver du se till att alla runt omkring dig vet vad som förväntas av de och vad slutresultatet bör bli. Skriv upp några tydliga mål, sätt upp en tidslinje med deadlines och sätt upp en moodboard på ett ställe där alla kan se. Då kan alla lättare fatta snabba beslut och följa den vision och de deadlines för eventet som satts upp.

Mer tid över till det viktiga

Det är mycket att tänka på när du är arrangör av ett event, men med den rätta hjälpen blir det enkelt att hålla koll på alla delar. Lägg din tid på att ta fram unika idéer till ditt event och fokusera på att skapa något nytt och spännande. Oavsett vad ditt event handlar om är det viktigt att ditt event gör intryck. Bli inte ett event i mängden, stick ut.

Varför välja Magnet?

  • Smidig överblick över alla viktiga delar
  • Många olika funktioner i samma plattform
  • Lätt att anpassa efter olika typer av event
  • Tidseffektivt och förenklande
  • Ha koll i vår eventapp direkt från mobilen

Testa vår eventapp Magnet redan idag

Att skapa ett event som lämnar gästerna med en minnesvärd upplevelse, kan kännas svårt. Men när du har de verktyg du behöver till hands, blir det hela både enklare och roligare. All information du behöver för att ha full koll på läget, har du direkt i appen.

Testa vår eventapp idag och förenkla eventplanerandet!

Prova Magnet gratis!

Du förbinder dig inte till någonting.
Inga kortuppgifter behövs.

"Magnet är smidigt och enkelt att hantera. Att våra medlemmar kan anmäla, eller avanmäla sig till event gör att vi på ett smidigt sätt kan administrera våra deltagarlistor. Jag ser bara fördelar."
Francesca O´Brien Apelgren, vd
Sveriges Marknadsförbund
Francesca O´Brien Apelgren, vd, Sveriges Marknadsförbund

Läsvärt från bloggen

Tre tips som ökar din biljettförsäljning

Tre tips som ökar din biljettförsäljning

Visst hade det varit skönt om alla som kom in på din eventsida köpte dina biljetter direkt? Riktigt så enkelt är det dessvärre inte alla gånger, utan det ligger ofta en viss tid och en avancerad beslutsprocess bakom varje biljettköp som man som distributör måste förstå för att kunna erbjuda rätt verktyg till köparen. Verktyg som underlättar deras beslut. Här bjuder vi på tre tips för hur du kan öka på din biljettförsäljning på webben med några enkla verktyg och medel.

Få ditt event att sticka ut i mängden

Få ditt event att sticka ut i mängden

Med mat- och vinprovningar, escape-rooms, ståuppkomedi och matmarknader som dyker upp överallt är det lätt att känna att eventbranschen är ganska mättad. Oavsett hur stor eller liten budget du har så står alla eventplanerare inför samma tuffa konkurrens. Det finns större möjlighet för konsumenterna att välja på en rad olika event och därför kan det bli svårt att sticka ut med just ditt evenemang.

Men, med den rätta mixen av marknadsförings- och kommunikationsstrategier kan du dock komma betydligt längre och sätta ditt event på kartan. Vi har sammanställt en lista med sex strategier som kan hjälpa dig att göra ditt evenemang till ett som står ut i mängden.

Vad gör en moderator vid event och evenemang?

Vad gör en moderator vid event och evenemang?

I vår tidsålder, där gränserna för kommunikation ständigt förskjuts, har evenemangsmoderatorn blivit en central figur. De representerar inte bara en bro mellan talare och publik, utan också en bärare av kvalitet, interaktivitet och engagemang. Men vad innebär det egentligen att axla denna roll? Hur kan en moderator effektivt navigera de många utmaningarna och samtidigt leverera en […]