Magnet
– verktyget för att skapa seminarier, föreläsningar och seminarieverksamhet

Prova Magnet gratis!
Du förbinder dig inte till någonting. Inga kortuppgifter behövs. Endast två steg för att skapa kontot. Det är allt, mycket nöje!

Smidig programvara för hantering av festival

Letar du efter den bästa programvaran för att hantera en festival eller andra typer av live-event? Med Magnet event Pro får du en passande programvara som är enkel att använda, ger dig kontrollen och gör skillnad. Du får allt på ett och samma ställe, inklusive ett biljettsystem och översikt över intäkter. Testa Magnet idag genom […]

Letar du efter den bästa programvaran för att hantera en festival eller andra typer av live-event? Med Magnet event Pro får du en passande programvara som är enkel att använda, ger dig kontrollen och gör skillnad. Du får allt på ett och samma ställe, inklusive ett biljettsystem och översikt över intäkter.

Testa Magnet idag genom att registrera dig här.

Hantera din festival och ha koll

Festivalen du skapar ska vara något riktigt fantastiskt, som alla gäster minns. Men det kan vara svårt att hinna med att skapa något så unikt och minnesvärt när man har otroligt mycket att hålla koll på och hantera. En simpel programvara hjälper dig med allt före detta pappersarbete och gör att du slipper hålla på och krångla med det själv.

Med bara några få klick kan du se vilka som du skickat inbjudningar till, vilka som registrerat sig och vilka som betalat inträdet. Du kan även se intäkter hittills och får en bred överblick över hur hela projektet går. Att du som eventplanerare har koll är väsentligt för att ditt event ska lyckas.

Här är dess funktioner

Vår programvara gör att du kan hantera din festival eller något annat event genom att

  • Skapa en event/registrering sida med information, bilder och videor
  • Bjuda in dina deltagare genom sociala delningar
  • Hantera biljetter och biljettförsäljning
  • Ta emot betalningar genom olika betalningsalternativ
  • Bädda in information om ditt event på din hemsida
  • Kommunicera med dina deltagare
  • Mäta intäkter, data om besökare och mycket mer

Gör det enkelt för dina besökare

Den här programvaran har så många olika funktioner att du kanske inte känner att du behöver en egen hemsida. På ett sätt är din event sida som en hemsida. Den har en unik URL, där dina besökare kan se en karta över platsen för ditt event, kolla på videor, se bilder och läsa texter. De kan också kontakta dig genom den information som du delar. Du kan även marknadsföra det i sociala medier.

Hantera din festival helt krångelfritt

Varför göra det svårt för sig när det kan vara lätt? Med vår programvara får du som ansvarar för festivalen mer tid över till allt det roliga. Lägg tiden på att skapandet, så tar programvaran hand om allt det tekniska. Festivalen kommer bli så mycket bättre om du kan lägga ner mer tid på att skapa en riktigt ordentlig upplevelse för alla gäster.

Du presterar bättre när du har kul

Sant, visst? Det tycker vi på Magnet. Därför har vi sett till att Magnet Events Pro är så smidig att använda att den blir rolig. Känslan av att allt bara flyter på är rätt härlig. Du kan även ge andra i ditt team tillgång till din planering och på så sätt organisera upp allt. Magnet ger dig struktur och hjälper dig att hålla koll på allt på en och samma gång.

Online programvara för event

Med vår programvara kan du hantera din festival eller ditt event direkt från mobilen, plattan eller datorn, vart du än är. Det enda du behöver ha är uppkoppling, sen kan du jobba online när som, var som. Att planera en festival eller något annat event tar mycket engagemang, tid och energi, men vår programvara förenklar det hela för dig. Så du bara kan fokusera på att skapa en fantastiskt lyckad festival.

Det du som eventplanerare behöver för att hantera en festival

Att vara eventplanerare behöver inte vara så krångligt när man har rätt verktyg till hands. Med allt du behöver ha på ett ställe blir det enklare än någonsin att planera, organisera och arrangera olika typer av event. En ordentlig programvara är speciellt nödvändigt för större event såsom exempelvis en festival.

Det är mycket att hålla koll på som eventplanerare och ibland kan det kanske kännas lite överväldigande. Som om man behöver både fler ögon, armar och ben. Men med rätt programvara kan du få en ordentlig överblick över eventets alla delar. Med Magnet blir det lätt att strukturera upp och organisera, så du kan känna dig lite lugnare.

Planera din musik festival med oss

Kom och häng på våra andra användare och arrangera lyckade event precis som dem. Vi gör det okrångligt att hantera och arrangera festivaler och andra typer av event genom smarta lösningar. Här på Magnet vet vi hur det är att hålla i små som stora event och just därför har vi skapat en programvara som gör det hela smidigare, effektivare och roligare. Men det blir inte bara enklare för dig som planerar event, utan även för alla potentiella kunder och eventdeltagare.

Lätt att få biljetter

En musik festival ska vara en riktig humörhöjare. Men det tar bort lite av första känslan om det är komplicerat att boka, betala och få biljetter. Det kan till och med få en del potentiella kunder att gå någon annanstans. Alla gillar när saker bara funkar, så se till att den programvara du använder erbjuder kunderna det de vill ha. Nämligen ett enkelt biljettsystem.

Hur vår programvara för event fungerar

När du använder en programvara för datorn blir det tyvärr oftare än inte problem med versioner eller uppdateringar. Ibland har tekniska saker och ting helt enkelt svårt att samarbeta. Men med vår programvara blir det inga sådana problem, för hos oss är alltihop online. Riktigt användarvänlig är den självklart också.

Det är en enkel process. Skapa bara ett konto, designa din event sida och dela det sedan med festivaldeltagarna. Om du håller i gratisevent, exempelvis ett musik event eller ett film event, så kan du använda vår smarta lösning helt gratis. Det stämmer, ett gratis event kan använda vår programvara utan kostnad.

Magnet Event Pro – för proffs & nybörjare

Är du trött på att försöka få flera olika appar eller tjänster att fungera tillsammans? Vill du att saker bara ska funka? Oavsett om du hanterar festivaler eller andra typer av event, så är det skönt med en smidig och effektiv programvara som bara funkar. Magnet passar för både online och live-event, och är en tidssparande lösning som passar det mesta.

Testa Magnet idag gör det enkelt för dig själv!

Läs vår FAQ för att få svar på eventuella frågor.

Prova Magnet gratis!

Du förbinder dig inte till någonting.
Inga kortuppgifter behövs.

"Att arrangera event var tidigare en manuell process för oss som tog mycket tid, då det ingick allt från att hantera anmälningar och avanmälningar i ett excel-ark, till manuell fakturering med mera. Magnet löser numera det hela. Presentationen, inbjudan, anmälningar, check-ins och fakturering i ett och samma verktyg. Otroligt smidigt! Vi är mycket nöjda Magnet kunder."
Björn Lilja, Head of Customer Experience
Kundo
Björn Lilja, Head of Customer Experience, Kundo

Läsvärt från bloggen

Skapa och sälja event biljetter med Magnet

Skapa och sälja event biljetter med Magnet

Skapa biljetter och sälj dem enkelt och smidigt med Magnet. Att skapa själva biljetterna är en viktig del av att hålla i ett event, oavsett om du säljer biljetter eller om du ger bort dem gratis. Oberoende av i fall biljetterna är din främsta inkomstkälla, eller om de helt enkelt bara är ett sätt för […]

Checklistan är A och O för ett lyckat event

Checklistan är A och O för ett lyckat event

Som eventmakare har man tusentals saker att hålla reda på samtidigt. Det är mycket som ska hända under de få timmar som eventet pågår. Då är det viktigt att alla vet vad man ska göra och i vilken ordning. Därför är en checklista ett måste.

Gratis verktyg för konferensplanering

Gratis verktyg för konferensplanering

Håller du på och ska planera en konferens? Med Magnet Event Pro får du alla de verktygen som du behöver för att organisera en riktigt bra tillställning. Om du arrangerar en gratis konferens kommer du att kunna använda vårt verktyg helt utan kostnad. Dessutom behöver du inte ens ladda ner något utan du kan bara […]