Magnet
– verktyget för att skapa seminarier, föreläsningar och seminarieverksamhet

Prova Magnet gratis!
Du förbinder dig inte till någonting. Inga kortuppgifter behövs. Endast två steg för att skapa kontot. Det är allt, mycket nöje!
Företagsevent

Gratis hemsida för eventplanering

Magnet är en eventplaneringshemsida för såväl proffs som nybörjare. Det är väl känt att nyckeln till ett lyckat event är ordentlig planering, och med vår gratis plattform för eventplanering har du verktyget du behöver för att lyckas. Klicka här för att testa Magnet idag! Hemsida för planering av alla typer av event Vill du både […]

Magnet är en eventplaneringshemsida för såväl proffs som nybörjare. Det är väl känt att nyckeln till ett lyckat event är ordentlig planering, och med vår gratis plattform för eventplanering har du verktyget du behöver för att lyckas.

Klicka här för att testa Magnet idag!

Hemsida för planering av alla typer av event

Vill du både kunna skapa och hantera ett event genom ett enda verktyg? Då är vår smidiga plattform precis det du letar efter. Den har inbyggda funktioner för hantering av biljetter, betalningar, marknadsföring i sociala medier och mycket mer. Du kommer kunna bädda in bilder, kartor, registreringssidor och videor. Vår plattform är fullt integrerad med flera olika externa verktyg och alla stora betalningsalternativ.

Passar allt och alla

Magnet passar för alla storlekar på företag, från det minsta till det största. Vårt verktyg är även perfekt för olika organisationer och förbund, för klubbarrangemang, olika typer av föreningar och även för privatpersoner. Magnets smarta funktioner används för såväl stora konferenser som bröllopsfester.

Alla typer av event som behöver struktur, planering, överblick och organisering, behöver Magnet. Att använda sig av en plattform är en enkel lösning. För dig som eventplanerare är verktyg som denna rena drömmen.

Gratis att testa & för gratis event

Att testa på vår plattform är gratis. Men Magnet är även helt gratis för gratis event. Tar inte du betalt av dina gäster, tar vi inte betalt av dig. Så enkelt är det. Oavsett vad för typ av av event du planerar så har vi det du behöver för att lyckas. Ta betalt eller inte, det är upp till dig.

Planering av ditt nästa event

En skicklig eventplanerare tänker direkt på nästa event. Efter varje event som du har skapat via vår hemsida får du tillgång till data och mätvärden. Det här är extremt användbart för planering av framtida event. Feedback från dina gäster gör att du och ditt team hela tiden kan arbeta på att bli bättre. Så att ni kan skapa event som alla gäster älskar. Med Magnet får ni den statistik och demografi ni behöver för att göra det till verklighet.

Vi har gjort allt lättillgängligt och simpelt för dig och alla andra eventplanerare. Kvitton, intäkter och mer data finns direkt på hemsidan, så du kan skapa ordentliga rapporter, redo att analyseras. Det finns alltid mycket att lära efter varje genomfört event. Håll koll på alla utgifter och intäkter i en enda enkel hemsida för eventplanering. Det är helt gratis att testa på.

Evenemang utan stress

Känner du dig överväldigad när det gäller ditt evenemang? Känns det kanske som att du har alldeles för mycket saker att hålla koll på? Eventplanering kräver mycket. Den är också extremt viktig, för utan en noggrann planering är det osannolikt att eventet lyckas. Vi på Magnet har haft kontakt med många olika eventplanerare, och vet precis hur stressigt det kan bli periodvis. Det är därför det är så bra att använda sig av ett verktyg som är anpassat för att just förenkla eventplanerares arbete.

Vi älskar eventplanering

Därför är vårt verktyg speciellt anpassad för att göra din planering smidig och rolig. Kolla gästlistor, registreringar och betalningar, och skapa marknadsförande innehåll till sociala medier. Du kan se deltagaruppgifter, skapa rabatter och rabattkoder, se total försäljningssumma, kolla hur många biljetter du har kvar till försäljning och inte minst skicka inbjudningar bland annat. Magnet hjälper dig med allt och lite till.

Vår hemsida hjälper dig inte bara med att planera ditt event, utan även att hantera, organisera och arrangera eventet. Magnet ger ditt arbete struktur och hjälper dig att lyfta en del av pressen från dina axlar. Att vara eventplanerare är inte alltid så lätt, men vi gör det lättare.

Tips för planering av ditt event

Gör en tidslinje

Skapa en tydlig tidslinje med fasta deadlines. På så sätt blir det lättare för alla involverade att hålla sig till tidsplanen. Ha den uppsatt på ett ställe där alla som arbetar med eventet kan se den. Då kan alla se hur det ligger till och anpassa sig efter vad som behövs göras. Detta ökar sannolikheten att ditt event blir lyckat.

Ha en moodboard eller visionboard

Gör även en moodboard eller visionboard som alla kan titta på. Med bilder får alla en känsla för hur slutresultatet ska bli och det sätter eventplanerarens vision på papper. Det här gör det enklare för de som är involverade att kunna fatta snabba beslut i de lägen då det krävs. När alla får samma vision för eventet blir hela din eventplanering så väldigt mycket enklare.

Delegera uppgifter

Dela upp det. Hur gärna du än vill så kan du inte göra allt själv. Hitta passande människor som kan bidra med sin kunskap och dela upp alla i olika områdesgrupper. Försök släppa lite på kontrollen och lita på dina medhjälpare och deras förmågor. Med fler folk involverade i ditt event får du fler olika perspektiv, och det är alltid positivt.

Skapa en tydlig vision

Men allt det här kräver självklart att du som eventplanerare redan har en tydlig bild av hur allt ska vara. Så gå igenom hela eventet från början till slut och se till att det inte är något du har missat. Det är många aspekter som behövs tas med i planeringen och för att ditt event ska bli något dina gäster minns, behöver du göra en ordentlig eventplanering.

Kom igång med Magnet idag

Med stor sannolikhet är vårt verktyg just vad du behöver. Vi effektiviserar ditt arbete och gör det både enklare och roligare. Med oss kan du planera ditt event utan krångel och njuta av känslan av att allt bara flyter på. Du får allt du behöver på ett och samma ställe och kan planera och fixa online vart du än är.

Registrera dig och börja förenkla redan idag!

Har du några funderingar? Läs vår FAQ eller kontakta oss, vi hjälper dig gärna.

Prova Magnet gratis!

Du förbinder dig inte till någonting.
Inga kortuppgifter behövs.

"Magnet är smidigt och enkelt att hantera. Att våra medlemmar kan anmäla, eller avanmäla sig till event gör att vi på ett smidigt sätt kan administrera våra deltagarlistor. Jag ser bara fördelar."
Francesca O´Brien Apelgren, vd
Sveriges Marknadsförbund
Francesca O´Brien Apelgren, vd, Sveriges Marknadsförbund

Läsvärt från bloggen

Tre tips som ökar din biljettförsäljning

Tre tips som ökar din biljettförsäljning

Visst hade det varit skönt om alla som kom in på din eventsida köpte dina biljetter direkt? Riktigt så enkelt är det dessvärre inte alla gånger, utan det ligger ofta en viss tid och en avancerad beslutsprocess bakom varje biljettköp som man som distributör måste förstå för att kunna erbjuda rätt verktyg till köparen. Verktyg som underlättar deras beslut. Här bjuder vi på tre tips för hur du kan öka på din biljettförsäljning på webben med några enkla verktyg och medel.

Få ditt event att sticka ut i mängden

Få ditt event att sticka ut i mängden

Med mat- och vinprovningar, escape-rooms, ståuppkomedi och matmarknader som dyker upp överallt är det lätt att känna att eventbranschen är ganska mättad. Oavsett hur stor eller liten budget du har så står alla eventplanerare inför samma tuffa konkurrens. Det finns större möjlighet för konsumenterna att välja på en rad olika event och därför kan det bli svårt att sticka ut med just ditt evenemang.

Men, med den rätta mixen av marknadsförings- och kommunikationsstrategier kan du dock komma betydligt längre och sätta ditt event på kartan. Vi har sammanställt en lista med sex strategier som kan hjälpa dig att göra ditt evenemang till ett som står ut i mängden.

Vad gör en moderator vid event och evenemang?

Vad gör en moderator vid event och evenemang?

I vår tidsålder, där gränserna för kommunikation ständigt förskjuts, har evenemangsmoderatorn blivit en central figur. De representerar inte bara en bro mellan talare och publik, utan också en bärare av kvalitet, interaktivitet och engagemang. Men vad innebär det egentligen att axla denna roll? Hur kan en moderator effektivt navigera de många utmaningarna och samtidigt leverera en […]