Magnet
– verktyget för att skapa seminarier, föreläsningar och seminarieverksamhet

Prova Magnet gratis!
Du förbinder dig inte till någonting. Inga kortuppgifter behövs. Endast två steg för att skapa kontot. Det är allt, mycket nöje!
Digital inbjudan & anmälan

Digital inbjudan,
inbjudningskort & anmälan

Skapa din digitala inbjudan, ta emot anmälningar och administrera ditt gratisevenemang på ett ställe; helt gratis. Tar inte du betalt av dina gäster tar inte vi betalt av dig, d.v.s. det är gratis för gratisevenemang upp till 30 gäster.

Med Magnet får du ett värdefullt verktyg för att bjuda in dina gäster på ett smidigt och snyggt sätt. Läs mer och missa inte våra tips nedan för att skapa en inbjudan som sticker ut!

Vi tycker inbjudningar ska vara enkelt att skapa och administrera, och samtidigt vara effektiva. Att skapa evenemang och inbjudningar på Facebook är enkelt, men det är lätt hänt att det drunknar i flödet. De intresse- och deltagaranmälningar du får via Facebook tenderar tyvärr också att vara högst osäkra indikatorer på hur många som faktiskt kommer på din inbjudan.

Genom att skapa ditt evenemang via Magnet kan du göra en personlig och lockande digital inbjudan, som når fram. Det tar endast ett par minuter att skapa ett event med anmälningssida och du kan börja bjuda in dina gäster. Dessutom ingår flera smarta funktioner som du kan dra nytta av. Och du har hela tiden god överblick över anmälningar och eventuella avbokningar.     

Skicka din inbjudan redan i dag!

Ska du arrangera ett eller flera evenemang ? Med Magnet kan du sprida & marknadsföra ditt evenemang utan kostnad:

 • Skapa responsiv anmälningssida med egen webbadress & design
 • Lägga upp bilder och filmer på eventsidan
 • Bädda in på din befintliga webbplats
 • Ge vägbeskrivning genom automatisk karta
 • Dela i sociala medier
 • Skicka inbjudningar med Paloma: Paloma för nyhetsbrev
 • Bekräfta anmälningar automatiskt
 • Erbjuda reservplatser
 • Skapa och länka till samtyckestext
 • Samarbeta via flera administratörskonton
 • Skriva ut namnbrickor
 • Checka in deltagare
 • Kopiera tidigare event
 • Göra en attraktiv inbjudan

Registrera dig kostnadsfritt idag, och förbered ditt evenemang.

Varmt välkommen till Magnet!

Digital inbjudan.

 

Digital inbjudan till ditt event: Komplett guide till oemotståndliga eventinbjudningar

I dagens digitala tidsålder har traditionella pappersinbjudningar blivit en raritet, och den digitala inbjudan har tagit över. Oavsett om du planerar en företagskonferens, en privat fest eller något däremellan, är din inbjudan det första intrycket gästerna får av ditt event. Därför är det avgörande att skapa en inbjudan som både engagerar och informerar.

Så skapar du en effektiv digital inbjudan:

 1. Börja med en fängslande rubrik. Första intrycket räknas, och din rubrik bör tala direkt till mottagaren. Om du exempelvis anordnar en social media workshop kan rubriken vara: ”Förvandla ditt företags sociala medie närvaro!”
 2. Kundens tid är guld. Var tydlig med vad gästerna kommer få ut av ditt event. Om din fest erbjuder en unik upplevelse, lyft fram det. Om ditt seminarium lär ut värdefulla färdigheter, var specifik om vad dessa är.
 3. Enkel och stilren design. En överbelastad inbjudan kan vara svår att läsa. Håll designen ren och fokuserad för att lätt förmedla ditt budskap.
 4. Infoga visuellt innehåll. Foton från tidigare events, filmklipp eller till och med en teaser om vad gästerna kan förvänta sig kan verkligen få din digitala inbjudan att sticka ut.
 5. Ange alla grundläggande detaljer. Datum, tid, plats, och eventuell dresscode bör vara lätt att hitta.
 6. Gör det personligt. Mottagaren ska känna att inbjudan är skriven direkt till dem. Genom att använda mottagarens namn och anpassa innehållet efter deras intressen, kan du skapa en djupare koppling.
 7. Var tydlig med kostnaden. Om det är en betalningsavgift för ditt event, ange detta tydligt. Om det är gratis, kan det vara värt att marknadsföra det som sådant.
 8. Använd recensioner och vitsord. Har du positiva recensioner från tidigare events? Använd dessa för att skapa trovärdighet för ditt kommande event.
 9. Sprid din digitala inbjudan brett. Med tanke på alla sociala medieplattformar och e-postverktyg som finns tillgängliga, har du flera kanaler att använda för att nå din målgrupp.
 10. Påminnelser kan göra underverk. Ett påminnelsesms eller e-post när eventet närmar sig kan öka uppslutningen.
 11. Optimera för öppningsgrad. Om du skickar din inbjudan via e-post, A/B-testa olika ämnesrader och skicktidpunkter för att maximera dina chanser att din inbjudan blir öppnad.
 12. Mät och justera. Använd verktyg för att spåra hur många som öppnar din inbjudan, klickar på länkar och slutligen anmäler sig. Använd denna information för att förbättra dina framtida inbjudningar.

Att skapa en digital inbjudan kan verka överväldigande, men med rätt strategi och verktyg kan du enkelt skapa en inbjudan som är både attraktiv och effektiv. Med dessa tips i åtanke kommer ditt nästa event garanterat att bli en hit.

"Vi är väldigt nöjda med Magnet"
Malin Croner, vd
Dalarna Business
"Magnet är otroligt smidigt!"
Björn Lilja, Head of Customer Experience
Kundo
"Magnet är enkelt."
Francesca O´Brien Apelgren, vd
Sveriges Marknadsförbund