Magnet
– verktyget för att skapa seminarier, föreläsningar och seminarieverksamhet

Prova Magnet gratis!
Du förbinder dig inte till någonting. Inga kortuppgifter behövs. Endast två steg för att skapa kontot. Det är allt, mycket nöje!
Gratis bokningssystem för event

Gratis bokningssystem för event

Förberedelser inför ett event kräver både tid och engagemang. Men med rätt verktyg, kan du göra det väsentligt mycket enklare för dig själv. Det kan vara svårt att hitta ett bokningssystem som hjälper dig med ditt event utan att sabba hela din budget. Men Magnet är helt gratis att använda för alla gratis event. Tar […]

Förberedelser inför ett event kräver både tid och engagemang. Men med rätt verktyg, kan du göra det väsentligt mycket enklare för dig själv. Det kan vara svårt att hitta ett bokningssystem som hjälper dig med ditt event utan att sabba hela din budget. Men Magnet är helt gratis att använda för alla gratis event. Tar du inte betalt av dina eventdeltagare, tar vi inte betalt av dig. Vem vet, vår plattform Magnet kan vara precis det du letat efter.

Skapa ett konto idag och kom igång direkt!

Bästa bokningssystemet för proffs och nybörjare

Den här plattformen kan hjälpa dig att skapa och designa inbjudningar med bilder, information, kartor och mycket mer. Du kan också ansluta och skicka dessa inbjudningar direkt från sociala medier för en simpel och tidssparande process.

Se hur många och vilka av de du bjudit in som har bokat in sig på eventet. Eventuella deltagare kan enkelt tacka ja eller nej genom vårt system, och du som eventplanerare ser allt i realtid. Vårt bokningssystem ser till att det inte går att boka fler platser till eventet än vad som finns, med Magnet kan du slippa risken med dubbelbokningar. Vi hjälper dig att se till att alla delar av ditt event flyter på smidigt.

Enkel hantering av biljetter och försäljning

Om du inte ska skapa ett gratis event, kan vi hjälpa dig med det också, bara inte helt utan någon kostnad. För en liten summa får du tillgång till alla våra smarta funktioner. Vårt system tillåter hantering av biljetter, bokning och försäljning. Försäljningen fungerar med alla större betalnings alternativ, som exempelvis Visa, Mastercard och Swish bland annat.

Du har även möjlighet att kontakta dina deltagare via sms direkt genom systemet. Få en överblick över den totala intäkten online när som helst och se hur många som registrerat sig eller avbokat. All data från eventet är tillgängligt för dig och ditt team, så att ni kan mäta, analysera och förbättra inför nästa event.

Magnets smarta funktioner

Här är några saker vårt system kan hjälpa dig med.

  • Designa och skicka inbjudningar
  • Skapa marknadsförande innehåll för sociala medier
  • Ta emot betalningar
  • Se gästlistor
  • Få en överblick över intäkter, bokningar, antal registrerade och mycket mer
  • Ha kontakt med dina deltagare
  • Få användbar data

Smidigt bokningssystem för event

Du behöver inte ladda ner något eller hålla på och krångla med olika uppdateringar, utan du har tillgång till alltihop online. Hantera ditt event direkt från mobilen, plattan eller datorn, vart du än är. Det enda du behöver är en internetuppkoppling.

Det spelar ingen roll vad för typ av event du ska arrangera, Magnet passar för allt. Det kan vara stort eller litet, helt gratis eller till en viss kostnad, ha ett visst syfte eller bara vara till för att ha kul. Här finns möjligheter till allt möjligt. Vårt system är exempelvis toppen för bröllop, fester, musikevent, konferenser eller idrottsevent av olika slag. Alla typer av event eller sammankomster där du behöver någon form av bokningssystem, är perfekta att hantera genom Magnet.

Ta hand om bokningar utan krångel

Att hålla i ett event ska vara kul och med rätt hjälp kan det bli just det. Som eventplanerare behöver du inte vara sönderstressad, inte när du känner att du har full kontroll och en smidig överblick över alla eventets delar. Bokningssystemet har allt du behöver för att hantera ditt evenemang på ett optimalt sätt. Ta emot bokningar och ha full koll på gästlistan med bara några få klick.

Ta emot betalningar online

Från att köpa biljett till själva eventet ska det flyta på smidigt. Därför har vi flera olika betalningsalternativ redo för dina kunder att använda, så att alla kan betala på det sätt som passar de bäst. De potentiella deltagarna kan också välja mellan flera olika typer av biljetter, om du som eventplanerare väljer att göra det möjligt.

Bokningssystemet som når kriterierna

När du ska använda ett bokningssystem till ditt event vill du se till att det system du väljer är lättanvändligt och rejält. Kolla igenom alla funktioner och läs recensioner innan du fattar ett beslut. Allt kring en bokning ska vara enkelt för såväl dig som eventplanerare som din potentiella kund.

Med Magnet är det lätt för kunder att boka och avboka. Lägg till den information du vill ha synlig för potentiella deltagare så att allt som behövs för att fatta ett beslut, finns där kunderna gör själva bokningen. På så sätt gör upplägget att du har optimala förutsättningar för många bokningar. Du kan även skicka ett uppföljningsmeddelande till deltagarna direkt från systemet när eventet är slut. Ett ordentligt system gör att människor kan boka plats eller biljett dygnet runt, när som helst. Med andra ord så sköter det hela i princip sig själv och förenklar processen med bokningar väsentligt för dig som arrangerar.

Magnet tar hand om allt

Att vara tvungen att använda flera olika appar, programvaror och verktyg samtidigt är ett tröttsamt och ofta problemfyllt arbete. Vi förstår det, därför skapade vi Magnet. Slipp slösa en massa tid på trist administration, låt vårt allt-i-ett verktyg hjälpa dig istället. Magnet är ett gratis bokningssystem, redo för dig att testa på innan du behöver välja en av våra alternativ på licenser. Det spelar ingen roll om du är en proffsig eventplanerare eller en nybörjare, vår plattform passar alla som vill skapa fantastiska event.

Börja använda Magnet du också

Det enda du behöver göra är att skapa ett konto direkt här på hemsidan, så kan du testa på och se hur du trivs med vårt eventverktyg. För eventplanerare eller arrangörer är den här plattformen en riktig hjälp. Vårt pålitliga bokningssystem ger dig en stabil grund för ett lyckat event.

Skapa ett konto hos oss idag och förenkla ditt arbete!

Har du några funderingar? Läs vår FAQ.

Prova Magnet gratis!

Du förbinder dig inte till någonting.
Inga kortuppgifter behövs.

"Att arrangera event var tidigare en manuell process för oss som tog mycket tid, då det ingick allt från att hantera anmälningar och avanmälningar i ett excel-ark, till manuell fakturering med mera. Magnet löser numera det hela. Presentationen, inbjudan, anmälningar, check-ins och fakturering i ett och samma verktyg. Otroligt smidigt! Vi är mycket nöjda Magnet kunder."
Björn Lilja, Head of Customer Experience
Kundo
Björn Lilja, Head of Customer Experience, Kundo

Läsvärt från bloggen

Mobil marknadsföring av event: varför & hur?

Mobil marknadsföring av event: varför & hur?

Mobila enheter kommer att stå för 80 procent av den globala internetanvändningen i år, och 50 procent av den tid vi lägger på digitala medier sker via mobila appar, enligt comScore. Det mobila är ett av de mest effektiva verktygen som eventmarknadsförare förfogar över. Eventbesökare använder sina telefoner för att nätverka, socialisera och hitta evenemang, för att anmäla sig till och planera inför sina evenemang, och för att få kontakt medan de är på plats och efteråt.

Detta innebär att eventmarknadsförare kan och bör nå dessa kunder via mobiltelefonen genom eventets hela livscykel. Om du inte redan gör detta är det dags att få ihop din mobila strategi. Här får du en lista med praktiska tips på hur du kan få ut så mycket som möjligt av din mobila strategi.

5 missar du vill undvika i din eventplanering

5 missar du vill undvika i din eventplanering

Att planera ett event kräver både tid, pengar och engagemang. Du tycker att du har gjort precis allt som stod i din makt för att det skulle bli bra, och ändå sker något oväntat. Talarna lyckades inte fånga publiken, innehållet tycktes inte vara relevant eller så kom det helt enkelt knappt några deltagare. Vad hände? När man som företag ska hålla i ett event så är det oftast så att det ligger utanför den normala verksamheten, vilket också ökar risken för att man missar något i den viktiga planeringen. Här är de fem vanligaste misstagen i en eventplanering.

Marknadsför ditt event med Twitter! Vi visar hur.

Marknadsför ditt event med Twitter! Vi visar hur.

Idag är det naturligt att prata om världens sociala nätverk som exemplariska marknadsplatser, som kan ge väldigt mycket värde tillbaka på varje investerad krona. Och det är långt ifrån en utvald skara som har insett detta värde – faktum är att företag efter företag tar ytterligare steg på dessa plattformar och investerar än mer tid och pengar. De gör det för att det finns otroligt mycket värde att hitta i det – och Twitter är en av de kanalerna som du kanske skulle prova på för ditt event!