Magnet
– verktyget för att skapa seminarier, föreläsningar och seminarieverksamhet

Prova Magnet gratis!
Du förbinder dig inte till någonting. Inga kortuppgifter behövs. Endast två steg för att skapa kontot. Det är allt, mycket nöje!
Gratis programvara för eventplanering

Gratis programvara för eventplanering

Letar du efter något som kan förenkla din eventplanering? Vår programvara kan precis det. Oavsett vad för typ av event du planerar så kommer denna anpassningsbara programvaran att passa dina behov. Magnet Events Pro är den eventplaneringsprogramvara som erbjuder de bästa lösningarna för såväl en professionell eventplanerare som en nybörjare. Med oss kan du fokusera […]

Letar du efter något som kan förenkla din eventplanering? Vår programvara kan precis det. Oavsett vad för typ av event du planerar så kommer denna anpassningsbara programvaran att passa dina behov. Magnet Events Pro är den eventplaneringsprogramvara som erbjuder de bästa lösningarna för såväl en professionell eventplanerare som en nybörjare.

Med oss kan du fokusera på att planera ditt event, snarare än att försöka få olika appar och tjänster att fungera tillsammans. Magnet är helt plattformsoberoende och fungerar lika bra på mobilen som på datorn. Magnet ger dig allt du behöver, på ett ställe.

Att arrangera ett gratis event med Magnet är gratis, tar du inte betalt av dina besökare, tar inte vi betalt av dig. Så enkelt är det.

Skapa ett konto och kom igång med Magnet idag!

En integrerad programvara för event

Magnet Pro är ett verktyg online för eventplanering, biljettförsäljning och eventhantering. Den fungerar för varje tillfälle där du bjuder in människor och behöver hantera inbjudningar. Exempelvis konferenser, informella samlingar, föredrag, bröllop, sammankomster, fester eller sport event.

Magnet Event Pro är utvecklad i Sverige och uppdateras kontinuerligt. Vi lyssnar noggrant på våra användare och på vad marknaden kräver av en ordentligt bra programvara för planering av event. Styrkan ligger i att allt du behöver är integrerat. Med allt på ett och samma ställe, behöver du inte lägga tid på att skaffa olika typer av tjänster eller appar, och sedan försöka få de att samarbeta.

Organisera ditt event med vårt verktyg online. Få tillgång till verktyget genom din webbläsare, när som helst, var som helst. Du behöver inte hålla på och installera någon programvara eller app – bara skapa ett konto och kom igång.

Använd Freemium, Basic eller Pro licens

Det här eventplanerings verktyget har flera lättanvända funktioner och är gratis att använda för alla gratis event – freemium licensen har inget slutdatum. När du behöver hantera större evenemang och biljettförsäljning kan du välja att uppgradera till en av våra prissättningsplaner.

 • Skicka inbjudningar till ditt event
 • Skapa en registreringssida
 • Hantera biljetter och biljettförsäljning
 • Få betalningar
 • Marknadsför eventet genom olika möjligheter att dela och bädda in innehåll
 • Få användbar data och ha möjligheten att göra förbättringar till nästa event

Priser och paket – Freemium, Basic eller Pro

Allt på ett ställe – skapa & hantera event genom ett verktyg

Trött på att försöka få flera olika appar och programvaror att fungera tillsammans? Vi också, därför skapade vi Magnet. Att hantera event ska vara smidigt. Använd vår plattform och spendera mindre tid på administration och mer tid på att faktiskt organisera ditt event.

Vår programvara är online, så du behöver inte krångla med nerladdningar eller olika uppdateringar. Den är även fullt integrerad med verktyg såsom Google Analytics, Triggerbee och WordPress, samt alla stora betalningssystem.

Det kommer att spara dig en massa tid när du ska planera och administrera event oavsett om du är nybörjare eller en professionell eventplanerare. Du kan även ha tillgång till din programvara för planering av event från vart som helst, vilket ger dig stor flexibilitet i ditt arbete.

När du planerar gratis event – kör på Freemium och använd vår programvara utan kostnad

Vår programvara för planering av event är gratis för alla event där det inte säljs biljetter. Du kan enkelt skapa och skicka inbjudningar med registreringsformulär till dina gäster. Håll koll på vilka som har registrerat sig, betalat eller avbokat i realtid.

Delningsalternativ

Skapa din event sida på bara några klick. Du får en unik URL där dina besökare kan se en karta över området, titta på videor, se bilder och läsa viktig information. Och så kan de självklart registrera sig för eventet!

Bädda enkelt in information om eventet på din hemsida och dela det på sociala medier. Den här kostnadsfria eventplaneraren fungerar väl med de stora sociala plattformarna, du kan utan problem marknadsföra ditt event där genom Magnet.

När du ska sälja biljetter – kör på Basic eller Pro

För event där gästerna betalar för biljetter så har vi två alternativ på licenser, antingen Basic eller Pro. När det kommer till digitala biljetter erbjuder vi flera olika typer, såsom exempelvis Early Bird biljetter och premium biljetter. I Magnet har du inbyggd support för alla stora betalningssystem, så du kan välja vilka alternativ som passar dig och dina deltagare bäst.

Appen ger dig data över biljettförsäljningen, reservationer, avbokningar och incheckningar, direkt. Efter eventet finns all data samlad, så att du kan analysera och dra lärdomar inför framtida event.

Som användare får du full kontroll och har allt du behöver för att lyckas. Med Magnet Event kommer du att kunna använda din passion där den behövs, på själva eventet. Administration och organisation sköter programvaran. Ett plus är att du kan testa vår programvara helt gratis innan du bestämmer dig för något.

Vad är inkluderat i programvaran för planering av event?

Allt det här och mer är med i vår plattform för eventplanering:

 • Hantera bokningar och försäljning
 • Välj vilka typer av biljetter du vill sälja
 • Marknadsför ditt event
 • Låt besökare checka in på ditt event
 • Kommunicera med dina deltagare
 • Mät data som exempelvis intäkter

Tryggt och säkert hanterande av personuppgifter och data

Sedan 2018 kräver EU att all hantering av data följer dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer om hur vi följer detta.

Vi på Magnet tar våra kunders önskningar och egen integritet på allvar, internt så väl som externt. Vår app blir konstant uppdaterad med nya funktioner, inte bara smarta sådana utan även funktioner som ökar säkerheten.

Använd det gratis – skapa ett konto och upptäck alla funktioner

Trött på dyra och tidskrävande programvaror för eventplanering? Testa vår lättanvända och effektiva lösning. Inga stora nedladdningar behövs – allt hanteras online från din webbläsare. Med Magnet kan du lägga fokuset på hanteringen av själva eventet. Det här verktyget är det enda du behöver.

Eftersom vi tror på Magnet så erbjuder vi dig att testa den gratis. Testa den och se vad du tycker. Att skapa ett konto är helt utan kostnad, det är bara när du vill börja sälja biljetter som du behöver välja mellan en Basic eller Pro licens.

Kom igång med Magnet redan idag!

Har du några frågor? Läs vår FAQ.

Prova Magnet gratis!

Du förbinder dig inte till någonting.
Inga kortuppgifter behövs.

"Att arrangera event var tidigare en manuell process för oss som tog mycket tid, då det ingick allt från att hantera anmälningar och avanmälningar i ett excel-ark, till manuell fakturering med mera. Magnet löser numera det hela. Presentationen, inbjudan, anmälningar, check-ins och fakturering i ett och samma verktyg. Otroligt smidigt! Vi är mycket nöjda Magnet kunder."
Björn Lilja, Head of Customer Experience
Kundo
Björn Lilja, Head of Customer Experience, Kundo

Läsvärt från bloggen

Skapa och sälja event biljetter med Magnet

Skapa och sälja event biljetter med Magnet

Skapa biljetter och sälj dem enkelt och smidigt med Magnet. Att skapa själva biljetterna är en viktig del av att hålla i ett event, oavsett om du säljer biljetter eller om du ger bort dem gratis. Oberoende av i fall biljetterna är din främsta inkomstkälla, eller om de helt enkelt bara är ett sätt för […]

Checklistan är A och O för ett lyckat event

Checklistan är A och O för ett lyckat event

Som eventmakare har man tusentals saker att hålla reda på samtidigt. Det är mycket som ska hända under de få timmar som eventet pågår. Då är det viktigt att alla vet vad man ska göra och i vilken ordning. Därför är en checklista ett måste.

Gratis verktyg för konferensplanering

Gratis verktyg för konferensplanering

Håller du på och ska planera en konferens? Med Magnet Event Pro får du alla de verktygen som du behöver för att organisera en riktigt bra tillställning. Om du arrangerar en gratis konferens kommer du att kunna använda vårt verktyg helt utan kostnad. Dessutom behöver du inte ens ladda ner något utan du kan bara […]